Miten vaihtaa veloitettavaa luottokorttia

7. joulukuuta 2023

Opi kuinka voit vaihtaa laskutusluottokorttisi Jotform-tilauksellesi – tämä koskee vain tilejä, joilla on Stripen tai FastSpringin kautta maksettu aktiivinen tilaus.

Huom:

Jos haluat poistaa luottokorttitietosi, katso Miten peruuttaa tilauksesi.

Päivittääksesi luottokorttitiedot

1. Avaa Laskutus -sivu ja valitse Päivitä luottokortti.
The Change Credit Card button on the Jotform Billing page

Huom: Jos käytät FastSpringiä, siirry tänne.

1. Syötä luottokorttitiedot.
  2. Klikkaa Päivitä -painiketta tallentaaksesi muutokset.
The Credit Card Information window on the Jotform Billing page

Maksutietojen päivittäminen FastSpringissä

FastSpringin kautta käsiteltyjen maksujen kohdalla sinut ohjataan FastSpring-tilaussivullesi, kun olet valinnut Päivitä luottokortti -valinnan Laskutussivulla. FastSpringillä voit päivittää korttisi tai valita maksutavaksi PayPalin.

Näin päivität FastSpring-tilauksesi maksutavan

1. Klikkaa Muokkaa tilausta FastSpringissä, sen jälkeen kun olet valinnut Päivitä luottokortti Jotformin asetuksissa.
The Edit Subscription link on the FastSpring subscription page
  1. Valitse Päivitä maksutapa ja seuraa sitten näytön ohjeita.