Miten vaihtaa veloitettavaa luottokorttia

October 29, 2021

Tämä opas pätee ainoastaan tilauksiin jotka on maksettu oletusmaksuprosessorimme, Stripen, tai vaihtoehtoisen maksuprosessorimme, FastSpringin kautta.

Päivittääksesi luottokorttisi, noudata seuraavia ohjeita:

1. Klikkaa profiilikuvaasi sivun ylälaidassa
  2. Klikkaa Asetukset auenneesta valikosta
  1. Avaa Laskutus -välilehti ja sulje Tilaukseni -osio niin että näet Maksutavat -osion paremmin.
  1. Klikkaa Vaihda luottokorttia -nappulaa, ja päivitä luottokorttitietosi.

FastSpringin kautta suoritetut maksut:

Sinut uudelleenohjataan FastSpringin tilaussivulle. Päivittääksesi maksutapaa, klikkaa Edit Subscription linkkiä sivulla.

Valitse Update Payment Method, ja seuraa sivun antamia ohjeita.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen yllä oleviin ohjeisiin jätä meille kommentti alla olevan kommenttikentän kautta.