Kioskitilan käyttäminen JotForm-mobiililomakkeissa

July 8, 2021

Olemme iloisia voidessamme esitellä mobiilisovelluksellemme uuden upean ominaisuuden – kioskitilan. Voit käyttää tätä ominaisuutta älypuhelimessa tai tabletissa riippumatta siitä, oletko online- vai offline-tilassa. Kioskitila on saatavana sekä iOS:lle että Androidille.

Kioskitilassa laite muuttuu kyselytutkimuksen alustaksi. Kioskitila, jossa on näytön lukitus, antaa lomakkeella oleville vastaajille pääsyn vain tiettyyn lomakkeeseen eikä salli muiden sovellusten käyttöä. Voit vastaanottaa lomakevastauksia helposti ja turvallisesti. Tämä on loistava valinta konferensseihin, varainkeruuhankkeisiin, sosiaalisiin tapahtumiin, messuille, kokouksiin, muun tyyppisiin tapahtumiin sekä paikan päällä tapahtuvaan tietojen keräämiseen.

Lomake palaa automaattisesti aloitussivulle jokaisen vastauksen lähetyksen jälkeen. Istunnot ovat täysin erillisiä, joten tiedot ovat suojattuja.

Voit kerätä lomakemerkintöjä, vaikka olisit offline-tilassa. Tiedot tallennetaan laitteellesi ja synkronoidaan automaattisesti JotForm-tilisi kanssa, kun sinulla on Internet-yhteys.

Ota kioskitila käyttöön napsauttamalla lomakettasi.

select-form

Valitse Avaa kioskitilassa.

open-in-kiosk-mode

Valitse vaihtoehdoista “Jatka näytön lukituksen kanssa” tai “Jatka ilman näytön lukitusta“. Näytön lukitusvaihtoehto ei salli käyttäjää sulkemasta kioskitilaa.

kiosk-mode-options

Jos valitset näytön lukitusvaihtoehdon, sinun on asetettava nelinumeroinen PIN-koodi. Sinun on annettava PIN-koodi sulkeaksesi kioskitila.

kiosk-mode-enter-pin

Kun olet tehnyt valintasi, sovellus antaa sinulle ohjeet kioskitilan sulkemiseen.

close-kiosk-mode

Kioskitilassa lomake näyttää kiitossivun viiden sekunnin ajan lähettämisen jälkeen ja sitten se palaa uuteen tyhjään lomakkeeseen automaattisesti. Katso mitä kioskitila näyttää toiminnassa alla.

kiosk-mode

Jos sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä alla olevan kentän kautta!