Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä?

23. tammikuuta 2022

Ei internetyhteyttä, ei Wi-Fi-yhteyttä? Ei tarvetta paperilomakkeille – Jotformin Mobiililomakkeet antaa sinun työskennellä offline-tilassa, jotta voit kerätä tietoja tien päällä missä vain.

1. Miten offline-lomakkeita käytetään Mobiililomakkeet -sovelluksen kautta? Ensimmäinen vaihe on asentaa sovelluksemme mobiililaitteeseesi.

IOS: https://link.jotform.com/C58PKpnJKc

Android: https://link.jotform.com/FiZv0z8brV

1. Kirjaudu Mobiililomakkeet -sovellukseen nykyisellä Jotform-tililläsi. Voit kirjautua sisään oletusarvoisella käyttäjänimelläsi ja salasanallasi tai todentaa kirjautuminen Googlen tai Facebookin kautta. Sekä Googlen että Facebookin sähköpostiosoitteen tulee olla täsmälleen sama kuin Jotform-tilisi sähköpostiosoite. Muussa tapauksessa järjestelmä rekisteröi uuden tilin sinulle.
Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-1
Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-2
  1. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Asetuksiin napsauttamalla sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-3
  1. Asetukset-välilehdessä klikkaa Offline lomakkeet -vaihtoehtoa.
Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-4
  1. Valitse lomakkeet, joita haluat käyttää offline-tilassa. Sovellus alkaa synkronoimaan lomaketta heti, kun valitset sen. Varmista, että se lomake merkitty vihreällä valinnalla, ennen kuin palaat pääikkunaan. Tämä tarkoittaa, että lomake on synkronoitu ja valmis käytettäväksi offline-tilassa.
Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-5
  1. Palaa nyt Omat lomakkeet -sivulle. Valitse lomake, jota haluat käyttää offline-tilassa, ja valitse Täytä lomake tai Avaa kioskitilassa.
Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-6
  1. Kun lähetät offline-lomakkeen, normaalin näkymän ja kioskin pitäisi näyttää oletuskiitosviesti, jossa kerrotaan, että tiedot on tallennettu ja lähetetään, kun olet yhteydessä Internetiin.

Kioskitilaa varten saat seuraavan ikkunan – mahdollisuudella joko päivittää lomake tai poistua kioskista.

Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-7

Täytä lomake -vaihtoehdolle saat seuraavan staattisen sivun ja mahdollisuuden palata vain pääsivulle.

Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-8

Näytä lomakevastaukset -välilehdessä näet, että tallennetut tiedot on merkitty “Ei synkronoitu”.

Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-9
  1. Jos olet online-tilassa ja haluat synkronoida tiedot, palaa Asetukset-välilehteen ja napsauta Synkronoi nyt -linkkiä Synkronoi tiedot -vaihtoehdossa.
Miten voin käyttää Jotformin Mobiililomakkeita ilman internet-yhteyttä? Image-10

Lomaketietosi alkavat synkronoitua automaattisesti ja kaikki ilmoitussähköpostit lähetetään heti sen jälkeen. Saat myös sovellusilmoituksen laitteellesi, jos olet ottanut sen käyttöön asetuksissa.

Onko rajoituksia sille, kuinka paljon tietoja voin tallentaa offline-tilassa?

Voit tallentaa offline-dataa mobiililaitteellasi käytettävissä olevan tallennustilan määrän perusteella. Kun mobiililaitteesi tila on melkein loppu, sovellus poistaa automaattisesti käytöstä eniten dataa sisältävän offline-lomakkeen. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia tärkeiden tietojen menettämisestä – voit silti käyttää kaikkia lomakkeita tietokoneelta JotForm-tililläsi.

Tässä oikeastaan kaikki! Mobiililomakkeet -sovelluksessa on helppoa liikkua ja käyttää offline-lomakkeita ilman internet-yhteyttä.

Onko sinulla ongelmia sovelluksen käytössä? Onko sinulla kysyttävää tästä oppaasta? Tai onko sinulla ehdotuksia meille?Jätä kommenttisi alla olevaan kenttään tai jätä viesti tukifoorumille.