Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla

January 23, 2022

Ensimmäisen lomakkeen luominen Jotformin Mobiililomakkeet -sovelluksella on hyvin samanlaista kuin lomakkeen luominen työpöytäversiolla. Uuden sovelluksemme avulla voit nyt luoda lomakkeita tien päällä entistä helpommin.

Kuinka luot lomakkeen Jotformin Mobiililomakkeet -sovelluksella? Toimi seuraavasti:

1. Avaa Mobiilomakkeet -sovellus.
  2. Luo lomake painamalla + -kuvaketta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.

3. Valitse Tyhjä lomake, jos haluat luoda lomakkeen tyhjästä, ja valitse Käytä lomakepohjaa aloittaaksesi lomakepohjalla tai valitse Tuo lomake tuodaksesi lomakkeen.

4. Valitse lomakkeen ulkoasu

• Klassinen lomake – Perinteinen lomakkeen ulkoasu, jolla kaikki kysymyset näytetään samalla sivulla
  • Kortit lomake -Ideaali lyhyille kyselyille, joissa näytetään yksi kysymys per sivu

5. Sinut uudelleenohjataan Lomakerakentajaan, joka sisältää työkalut, jolla voit muokata lomaketta ja lisätä kenttiä. Mobiili lomakkeenrakentaja sisältää samat välilehdet kuin normaali Lomakerakentaja -versio.

6. Klikkaa Lisääensimmäinen kysymyksesi Lomakerakentajassa tai napsauta + -merkkiä vasemmassa alakulmassa valitaksesi lisättävän kentän.

7. Lisää kentät, jotka haluat sisällyttää lomakkeeseen.

Ja lomake on valmis! Mene asetuksiin muuttaaksesi lomakkeeseen liittyviä asetuksia, lisätäksesi integraatiota, luodaksesi ehtoja, määrittääksesi sähköposti-ilmoituksia tai lisätäksesi kiitos-sivun.

Jos olet valmis julkaisemaan lomakkeen, siirry Julkaise-välilehdelle ja etsi lomakkeen jakamis- tai upotusasetukset tai lähetä lomake sähköpostilla käyttäjillesi.

Onko sinulla kommentteja, palautetta tai ehdotuksia lomakkeiden luomisesta JotFormin Mobiililomakkeet -sovelluksella? Jätä meille viesti alla olevaan kommenttiosioon tai vieraile tukifoorumillamme.