Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla

23. tammikuuta 2022

Ensimmäisen lomakkeen luominen Jotformin Mobiililomakkeet -sovelluksella on hyvin samanlaista kuin lomakkeen luominen työpöytäversiolla. Uuden sovelluksemme avulla voit nyt luoda lomakkeita tien päällä entistä helpommin.

Kuinka luot lomakkeen Jotformin Mobiililomakkeet -sovelluksella? Toimi seuraavasti:

1. Avaa Mobiilomakkeet -sovellus.
  2. Luo lomake painamalla + -kuvaketta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.
Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla Image-1

3. Valitse Tyhjä lomake, jos haluat luoda lomakkeen tyhjästä, ja valitse Käytä lomakepohjaa aloittaaksesi lomakepohjalla tai valitse Tuo lomake tuodaksesi lomakkeen.

Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla Image-2

4. Valitse lomakkeen ulkoasu

• Klassinen lomake – Perinteinen lomakkeen ulkoasu, jolla kaikki kysymyset näytetään samalla sivulla
  • Kortit lomake -Ideaali lyhyille kyselyille, joissa näytetään yksi kysymys per sivu
Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla Image-3

5. Sinut uudelleenohjataan Lomakerakentajaan, joka sisältää työkalut, jolla voit muokata lomaketta ja lisätä kenttiä. Mobiili lomakkeenrakentaja sisältää samat välilehdet kuin normaali Lomakerakentaja -versio.

6. Klikkaa Lisääensimmäinen kysymyksesi Lomakerakentajassa tai napsauta + -merkkiä vasemmassa alakulmassa valitaksesi lisättävän kentän.

Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla Image-4

7. Lisää kentät, jotka haluat sisällyttää lomakkeeseen.

Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla Image-5

Ja lomake on valmis! Mene asetuksiin muuttaaksesi lomakkeeseen liittyviä asetuksia, lisätäksesi integraatiota, luodaksesi ehtoja, määrittääksesi sähköposti-ilmoituksia tai lisätäksesi kiitos-sivun.

Jos olet valmis julkaisemaan lomakkeen, siirry Julkaise-välilehdelle ja etsi lomakkeen jakamis- tai upotusasetukset tai lähetä lomake sähköpostilla käyttäjillesi.

Näin luot ensimmäisen lomakkeesi Jotformin mobiililomakkeilla Image-6

Onko sinulla kommentteja, palautetta tai ehdotuksia lomakkeiden luomisesta JotFormin Mobiililomakkeet -sovelluksella? Jätä meille viesti alla olevaan kommenttiosioon tai vieraile tukifoorumillamme.