HIPAA-yhteensopivat lomakkeet

Jotformin HIPAA -käyttäjätilit toimivat erillisessä, eristetyssä HIPAA-järjestelmässä. Järjestelmässä toteutamme normaalien käytäntöjemme lisäksi lisätoimenpiteitä välttääksemme myös tahattomat tietoturvaloukkaukset. Kun...

Voit halutessasi pyytää Jotformin allekirjoittamaa BAA-sopimusta. Kun olet ottanut HIPAA-asetuksen käyttöön, voit pyytää BAA:ta Tiedot-välilehdeltä Asetukset-sivulla, klikkaamalla “Sign BAA” -painiketta. View and Download the...