Miten päivittää HIPAA-yhteensopivuuteen?

June 22, 2021

JotFormin HIPAA -käyttäjätilit toimivat erillisessä, eristetyssä HIPAA-järjestelmässä. Järjestelmässä toteutamme normaalien käytäntöjemme lisäksi lisätoimenpiteitä välttääksemme myös tahattomat tietoturvaloukkaukset. Kun päivität HIPAA-yhteensopivuuteen, kaikki tietosi siirretään eristettyyn HIPAA-järjestelmään, joka noudattaa kaikkia HIPAA-vaatimuksia.

1. Ohjattu päivitys käynnistetään osoitteesta https://www.jotform.com/myaccount/data. Upgrade to HIPAA ComplianceUpgrade to HIPAA Compliance
  2. Ohjattu päivitys tarkistaa ensin käyttäjätilisi tason. Tarjoamme HIPAA-yhteensopivuuden vain Silver- tai Gold -käyttäjätasoille. Jos sinulla ei ole Silver- tai Gold -käyttäjätasoa, näet seuraavan viestin. Only for Silver or Gold SubscriptionsOnly for Silver or Gold Subscriptions
  3. Ohjattu päivitys tarkistaa, oletko vahvistanut sähköpostiosoitteesi. Jos et ole vielä vahvistanut sähköpostiosoitettasi, näet seuraavan viestin. “Voit päivittää sähköpostiosoitteesi, ja lähettää vahvistusviestin uudelleen jatkaaksesi.”Verify Your Email AddressVerify Your Email Address
  4. Ohjattu päivitys pyytää sinua määrittämään uuden salasanan. Tämä salasana on käyttäjätilisi salasana, kun tilisi on päivitetty HIPAA-yhteensopivuuteen. Uuden salasanan on noudatettava HIPAA-ohjeita. Säännöt ovat:
    • Salasanan on oltava erilainen kuin 6 viimeistä salasanaasi
    • Siinä on oltava vähintään 8 merkkiä
    • Sen on oltava sekoitus isoja, pieniä, numeroita ja erikoismerkkejä.

Kun olet määrittänyt uuden salasanasi, napsauta “Seuraava” jatkaaksesi.

New PasswordNew Password

5. Tässä vaiheessa sinua pyydetään allekirjoittamaan JotFormin liikekumppanisopimus (BAA). Anna tarvittavat tiedot ja klikkaa Lähetä. BAA luodaan automaattisesti antamiesi tietojen avulla ja lähetetään sinulle sähköpostitse, kun päivitys on suoritettu tililläsi. BAA-sopimus näyttää tältä: Business Associate AgreementBusiness Associate Agreement
  6. Tässä vaiheessa ohjattu päivitystoiminto tarkistaa kaikki lomakkeet HIPAA-yhteensopivuuden suhteen. HIPAA-yhteensopivuusongelmien välttämiseksi Jotform sallii sinun käyttää lomakkeissasi vain HIPAA-yhteensopivia widgettejä ja integraatioita. Jos ohjattu toiminto havaitsee lomakkeissasi elementtejä, jotka eivät ole HIPAA-yhteensopivia, se listaa ja ilmoittaa niistä.HIPAA Compliant Widgets and IntegrationsHIPAA Compliant Widgets and Integrations

Jos ongelmia ei löydy, olet valmis aloittamaan siirron HIPAA-järjestelmään. Napsauta “Seuraava” aloittaaksesi lomakkeiden siirtämisen HIPAA-järjestelmäämme.

Migrate Your Forms to HIPAAMigrate Your Forms to HIPAA

7. Napsauttamalla Seuraava-painiketta edellisessä vaiheessa käynnistät lomakkeiden automaattisen siirtoprosessin. Kun siirto on valmis, näet seuraavan näytön, joka näyttää siirron tulokset. Tästä ruudusta voit ladata JotFormin allekirjoittaman liikekumppanisopimuksen (BAA). Napsauta “Valmis” sulkeaksesi ohjattu toiminto.HIPAA Compliance CompleteHIPAA Compliance Complete
  8. Saat myös sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan sinulle siirron onnistumisesta. JotFormin allekirjoittama liikekumppanisopimus (BAA) liitetään myös tähän sähköpostiin.Signed Business Associate AgreementSigned Business Associate Agreement
  9. Onnittelut! Tilisi, lomakkeet ja tiedot ovat nyt HIPAA-yhteensopivia. HIPAA-yhteensopivuusmerkki lisätään automaattisesti tilillesi ja lomakkeillesi.HIPAA Compliance BadgeHIPAA Compliance Badge

Huom:

• HIPAA-yhteensopivuus on käytettävissä vain Silver- ja Gold -käyttäjätasoilla. Jos käyttäjätilisi ei ole kummallakaan kyseisistä tasoista, sinun on ensin päivitettävä käyttäjätilisi. Tässä on tarkempi käyttöopas tilin päivittämiseen: Miten päivittää käyttäjätasoa?
  • Varmista myös, että sähköpostiosoitteesi on vahvistettu.