Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin

May 23, 2021

Päivitys: Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme juuri julkaisseet Jotform PDF Editorin uusimman version.Jotform PDF Editori.

JotFormin avulla on mahdollista liittää lomakevastaukset PDF-tiedostoina ilmoitusviesti- ja automaattivastaus-sähköposteihin. Jos lomakevastaukset kuitenkin sisältävät suojattuja terveystietoja (PHI), tämä menetelmä voi johtaa HIPAA-rikkomukseen, koska suurin osa sähköpostipalveluista ei tarjoa sisäänrakennettua salausta. Tämän tyyppisen tietorikkomuksen välttämiseksi Jotform pyytää sinua suojaamaan lähetetyt PDF-tiedostot salasanalla, jos haluat saada ne liitteenä sähköposti-ilmoitusten mukana. Voit määrittää liitteet seuraavasti:

1. Kun olet Lomakerakentajassa, avaa Asetukset ylävalikosta.
  2. Napsauta vasemmanpuoleista Sähköposti -välilehteä määrittääksesi lomakkeen sähköpostiasetukset.
  3. Vie hiiri sähköposti-ilmoituksen kohdalle nähdäksesi valittavat toiminnot. Klikkaa kynäkuvaketta muokataksesi haluamaasi sähköposti-ilmoitusta.
  4. Klikkaa Lisäasetukset -välilehteä siirtyäksesi lisäasetuksiin.
  5. Oletusasetuksena PDF-liitetiedostoksi on asetettu ”Ei”. Vaihda asetukseksi “Kyllä”.Email Notification PDF AttachmentEmail Notification PDF Attachment
  6. HIPAA-tileillä PDF-liitteet ovat sallittuja vain, jos annat niille vahvan salasanan. Salasanasi on sisällettävä vähintään 8 merkkiä, ja sen on oltava sekoitus isoja, pieniä, numeroita ja erikoismerkkejä. Kirjoita salasana, jota haluat käyttää.
  7. Paina Tallenna tallentaaksesi asetukset. Email Notification Enable PDF PasswordEmail Notification Enable PDF Password

Kun olet määrittänyt lähetetyt PDF-tiedostot ja suojannut ne salasanalla, lähetetään lomakevastaukset nyt liitteenä määrittämässäsi sähköpostissa. Tässä on esimerkki HIPAA-tilin ilmoitussähköpostista:

Email Notification Sample PDF Attachment

Email Notification Sample PDF Attachment

Kun yrität tarkastella PDF-tiedostoa, sinua pyydetään antamaan vaiheessa 6 määrittämäsi salasana. Voit tarkastella tiedostoa suoraan selaimessasi tai ladata sen tietokoneellesi ja avata sen myöhemmin. Aina kun yrität tarkastella PDF-tiedostoa, sinulta kysytään salasana.