Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin

18. syyskuuta 2023

Päivitys: Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme juuri julkaisseet Jotform PDF Editorin uusimman version.Jotform PDF Editori.

Jotformin avulla on mahdollista liittää lomakevastaukset PDF-tiedostoina ilmoitusviesti- ja automaattivastaus-sähköposteihin. Jos lomakevastaukset kuitenkin sisältävät suojattuja terveystietoja (PHI), tämä menetelmä voi johtaa HIPAA-rikkomukseen, koska suurin osa sähköpostipalveluista ei tarjoa sisäänrakennettua salausta. Tämän tyyppisen tietorikkomuksen välttämiseksi Jotform pyytää sinua suojaamaan lähetetyt PDF-tiedostot salasanalla, jos haluat saada ne liitteenä sähköposti-ilmoitusten mukana. Voit määrittää liitteet seuraavasti:

1. Kun olet Lomakerakentajassa, avaa Asetukset ylävalikosta.
  2. Napsauta vasemmanpuoleista Sähköposti -välilehteä määrittääksesi lomakkeen sähköpostiasetukset.
  3. Vie hiiri sähköposti-ilmoituksen kohdalle nähdäksesi valittavat toiminnot. Klikkaa kynäkuvaketta muokataksesi haluamaasi sähköposti-ilmoitusta.
  4. Klikkaa Lisäasetukset -välilehteä siirtyäksesi lisäasetuksiin.
  5. Oletusasetuksena PDF-liitetiedostoksi on asetettu ”Ei”. Vaihda asetukseksi “Kyllä”.
Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin Image-4
Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin Image-1
  1. HIPAA-tileillä PDF-liitteet ovat sallittuja vain, jos annat niille vahvan salasanan. Salasanasi on sisällettävä vähintään 8 merkkiä, ja sen on oltava sekoitus isoja, pieniä, numeroita ja erikoismerkkejä. Kirjoita salasana, jota haluat käyttää.
  2. Paina Tallenna tallentaaksesi asetukset.
Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin Image-5
Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin Image-2

Kun olet määrittänyt lähetetyt PDF-tiedostot ja suojannut ne salasanalla, lähetetään lomakevastaukset nyt liitteenä määrittämässäsi sähköpostissa. Tässä on esimerkki HIPAA-tilin ilmoitussähköpostista:

Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin Image-6
Miten liittää lomakevastaukset PDF-tiedostona sähköposteihin Image-3

Kun yrität tarkastella PDF-tiedostoa, sinua pyydetään antamaan vaiheessa 6 määrittämäsi salasana. Voit tarkastella tiedostoa suoraan selaimessasi tai ladata sen tietokoneellesi ja avata sen myöhemmin. Aina kun yrität tarkastella PDF-tiedostoa, sinulta kysytään salasana.