Een Formulier Insluiten op een Webpagina

9 december 2022

U heeft uw eerste formulier gemaakt en e-mailwaarschuwingen ingesteld. Nu is het tijd om het formulier in te sluiten op uw webpagina.

Een formulier insluiten op een webpagina

1. Ga naar het tabblad Publiceren in de Formulier Bouwer
  2. Selecteer de Insluit opties.
  3. Klik op de Code Kopiëren knop.
  4. Plak de code in uw webpagina waar u deze wilt weergeven, meestal ergens in de tekst van de pagina.
    Ga naar het tabblad PUBLICEREN in de Formulier Bouwer, selecteer de optie INSLUITEN in het linkermenu en klik vervolgens op de knop CODE KOPIËREN.

Plak de code in uw webpagina waar u deze wilt weergeven, meestal ergens in het tekst gedeelte van de pagina.

Weet u niet zeker welke insluit-code u moet gebruiken? Bekijk deze gebruikershandleiding:

Welke-Formulier-Embed-Code-Moet-Ik-Gebruiken.

Zorg ervoor dat u een Jotform account hebt, zodat u formulieren op uw website kunt insluiten.

Hebt u vragen over het insluiten van formulieren? Laat het ons weten in het gedeelte voor opmerkingen hieronder.

Contact Support:

Ons klantenondersteuningsteam is 24/7 uur per dag beschikbaar en onze gemiddelde reactietijd ligt tussen de 1 en 2 uur.
Ons team kan worden benaderd via:

Support Forum: https://www.jotform.com/answers/

Contact Jotform Support: https://www.jotform.com/contact/

Verstuur Opmerking:

Jotform Avatar
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Podo Comment Wees de eerste om een reactie te geven.