Sluit Jotform op Wordpress in met behulp van de Formulier Insluit Plugin

29 april 2022

Zo kunt u Jotform insluiten op WordPress met behulp van de Formulier Insluit Plugin.

Videotutorial:

1. Meld u aan bij het WordPress Beheerpaneel
  2. Ga naar Insteekfilters >> Nieuw Toevoegen >> zoek vervolgens op ‘jotform’
  3. Installeer Embed Form en activeer de plugin
  4. Wanneer u een bericht of pagina bewerkt of toevoegt, ziet u een Jotform-potloodpictogram op de opmaak werkbalk. Als u hierop klikt, wordt de formulierkiezer geopend waar u uw formulieren kunt selecteren in Jotform.

Dat is alles.

Als je vragen hebt, kun je deze hieronder plaatsen.

Contact Support:

Ons klantenondersteuningsteam is 24/7 uur per dag beschikbaar en onze gemiddelde reactietijd ligt tussen de 1 en 2 uur.
Ons team kan worden benaderd via:

Support Forum: https://www.jotform.com/answers/

Contact Jotform Support: https://www.jotform.com/contact/

Verstuur Opmerking:

Jotform Avatar
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Podo Comment Wees de eerste om een reactie te geven.