Link klappt nicht

  • Value_Factory
    Gefragt am 24. November 2023 um 05:25

    Hallo lieber Support mein Problem ist dass mein Link nicht funktioniert und andere deshalb nicht über den Link auf mein Formular zugreifen können. Das Problem ist dass ich den Link bereits verteilt habe und deshalb nicht einfach einen neuen Link erstellen kann ich benötige dringend Hilfe.

    Hier sehen sie den Link um den es sich handelt.

    Link klappt nicht  Image 1 Screenshot 20

  • Oliver Jotform Support
    Geantwortet am 24. November 2023 um 07:58

    Hi Value_Factory,

    Thanks for reaching out to us. Unfortunately, our German Support agents are currently busy helping other Jotform users. I'll try to help you in English using Google Translate, but you can reply in whichever language you feel comfortable using. Or, if you'd rather have support in German, let us know and we can have them do that. But, remember that you'd have to wait until they're available again.

    I've replicated the issue. The form is not loading. I've gone ahead and escalated the issue to our Developer Team. Although we don't know exactly when the issue will be fixed, we’ll circle back to this thread when we have an update. 

    Thanks for your patience and understanding, we appreciate it.

  • Erdem Jotform Developer
    Geantwortet am 27. November 2023 um 10:34

    Hi Value_Factory,

    The issue is fixed. Could you please try again and let us know how it goes?

    Reach out again if there's anything else we can do for you.

  • Value_Factory
    Geantwortet am 27. November 2023 um 11:32

    The link still does not work it is really important to fix it as soon as possible please


  • Eiron_O Jotform Support
    Geantwortet am 27. November 2023 um 13:54

    Hi Value_Factory,

    Thanks for getting back to us. We're sorry you're having trouble with this. I've cleared your form caches to refresh the form. When I tested the link, it seems to be working properly now. See the screencast below:

    Link klappt nicht  Image 1 Screenshot 20

    Can you test the form link again and see how it goes? Please try to clear your browser cache and cookies.

    Keep us updated and let us know if you need any more help.