Hoe u de creditcard voor facturatie wijzigt

4 februari 2022

Deze handleiding is alleen van toepassing op de abonnementen die worden betaald via onze standaardbetalingsverwerker Stripe en onze alternatieve betalingsverwerker FastSpring.

Voer de volgende stappen uit om uw factureringskaart bij te werken:

1. Klik op het gebruikerspictogram boven aan de pagina
  2. Klik op Instellingen
  3. Ga naar het tabblad Facturering en sluit het gedeelte Mijn Abonnement zodat u het gedeelte Betalingsmethode gemakkelijk kunt bekijken.
  4. Klik op de knop creditcard wijzigen en werk uw kaart bij in het venster Creditcardgegevens.

Voor betalingen die worden verwerkt via FastSpring, een van onze vertrouwde betalingsprocessoren:

Je wordt doorgestuurd naar je FastSpring Abonnement URL. Klik op de koppeling Abonnement bewerken als u de betaalmethode voor uw abonnement wilt bijwerken.

Selecteer de Betalingsmethode Bijwerken en volg de instructies op de volgende pagina.

Als u vragen hebt over de bovenstaande stappen, laat dan hieronder uw opmerkingen achter.

Contact Support:

Ons klantenondersteuningsteam is 24/7 uur per dag beschikbaar en onze gemiddelde reactietijd ligt tussen de 1 en 2 uur.
Ons team kan worden benaderd via:

Support Forum: https://www.jotform.com/answers/

Contact Jotform Support: https://www.jotform.com/contact/

Verstuur Opmerking:

Jotform Avatar
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Podo Comment Wees de eerste om een reactie te geven.