Tiedostolatausten rajoitusten muuttaminen

14. helmikuuta 2022

Toisinaan on hyödyllistä rajata minkä kokoisia tiedostoja käyttäjät voivat lähettää lomakkeilla, etenkin Dropbox ja Google Drive -integraatioita käyttäessä.

Olemme tehneet karkean listan rajoituksista Dropboxin ja Google Driven virallisten sivujen perusteella. Luvut eivät välttämättä ole täsmälleen oikein, ja jos huomaat virheitä tiedoissa, jätäthän kommentin meille.

• Jotformin sallima maksimikoko yksittäiselle tiedostolle on 1GB (1048576 Kt), ja maksimimäärä tiedostoille on 25 kappaleta per lomake.
  • Otathan huomioon myös käyttäjätilikohtaiset rajoitukset.
  • Google Drivessa on tilaa ainoastaan 15GB. Jos et osta lisätilaa ja ylität rajoituksen, rajoituksen ylittäviä tiedostoja ei ladata Google Driveen.

Alla näet miten voit vaihtaa rajoitusta:

Tiedostolatausten rajoitusten muuttaminen Image-1

1. Lisää Tiedostolataus-kenttä lomakkeellesi.
2. Klikkaa rataskuvaketta avataksesi kentän ominaisuudet.
3. Siirry Valinnat -välilehdelle.
4. Aseta Rajoita tiedostokokoa -asetus päälle, ja aseta minimi- ja maksimikoot ladattaville tiedostoille.

Jos sinulla on kommentteja tai ehdotuksia tiedostolatauksiin liittyen, jätä kommettisi alle tai ota meihin yhteyttä tukifoorumilla.