Miten voin peruuttaa PayPalin kautta tekemäni tilauksen?

November 12, 2021

Jos maksusivu kehottaa sinua ottamaan yhteyttä tukitiimiimme, kun olet peruuttamassa PayPalilla maksettua käyttäjätilin tilausta, tai ilmoittaa että tilaus tulee peruuttaa manuaalisesti, suosittelemme tarkastamaan PayPal sähköpostisi, ja onko tilaus jo peruutettu. Jos tilausta ei ole vielä peruutettu, suosittelemme että peruutat tilauksen manuaalisesti. Peruuttaaksesi tilaus toimi näin:

1. Kirjaudu sisään PayPaliin PayPal-tunnuksillasi.
  2. Klikkaa Profile (rataskuvake) -kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa.
  1. Siirry Payments välilehdelle ja klikkaa Manage automatic payments
  1. Valitse Jotform ja klikkaa Cancel -painiketta
  1. Seuraa PayPalin jatko-ohjeita peruutuksen loppuun saattamisesta.