Lomakkeen integrointi PayPal Checkoutiin

1. huhtikuuta 2024

PayPal Checkout tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen ja turvallisen maksukokemuksen, joka ei vaadi heitä siirtymään pois verkkosivustolta tai mobiilisovelluksesta maksun suorittamiseksi.

Uudet ominaisuudet, kuten älykkäät maksupainikkeet jotka näyttävät automaattisesti suosituimmat maksutavat, kuten Venmon ja PayPal Creditin, helpottaa käyttäjien maksujen suorittamista.

Mitä voit tehdä Jotformin PayPal Checkout -integraation kanssa?

• Hyväksyä mukautettuja maksuja
  • Myydä tuotteita
  • Kerätä lahjoituksia

Kuinka integroida lomakkeet PayPal Checkoutiin?

Sinulla on oltava premier- tai yritystilin PayPal -käyttäjätunnus, jotta voit käyttää tätä integraatiota.

Huom: PayPal Checkout ei tue Japanin ja Israelin käyttäjiä. Jos olet jossakin näistä maista, voit käyttää jotakin muuta PayPal-integraatiotamme: PayPal Payments Pro ja PayPal Laskutus: PayPal Payments Pro, ja PayPal Laskutus.

Vaiheet integroinnin suorittamiseksi JotFormissa:

1. Klikkaa Lisää kenttä -painiketta Lomakkeenrakentajan vasemmassa yläkulmassa.

2. Avaa Maksutavat -välilehti.

3. Hae ja klikkaa PayPal Checkout lisätäksesi maksutapa lomakkeelle.

Jotform Form Builder showing the Add Form Element button, Payments tab, and PayPal Checkout gateway

Huom: Kun lisäät PayPal Checkoutin, sen maksuasetukset avautuvat automaattisesti. Jos asetukset eivät avaudu, voit avata ne napsauttamalla sauvakuvaketta.

4. Valitse Maksuasetuksista ensin Ympäristö. Suosittelemme, että valitset ensin ympäristön tilan, koska valittu tila määrää käytettävän PayPal-tilin. Testitila vaatii Sandbox-tilin.

5. Klikkaa sitten Yhdistä-painiketta yhdistääksesi PayPal-tilisi. Alla lyhyt GIF tästä vaiheesta.

Huom:

Jos PayPal havaitsee, että et ole täyttänyt yrityshakemusta (Business Application) heidän kanssaan, integraatio kehottaa sinua suorittamaan saman prosessin uudelleen, kun klikkaat Yhdistä-painiketta integrointipaneelissa. Tässä tapauksessa on suositeltavaa ottaa ensin yhteyttä PayPaliin hakemuksesi tilan tarkistamiseksi ennen PayPal Checkout -integraation määrittämistä.

1. Kun olet yhdistänyt integraation, suorita seuraavat asetukset:
    • Valuutta — Lomakkeella näkyvät hinnat ja summat perustuvat valittuun valuuttaan. PayPal Checkout tukee vain rajoitettua määrää valuuttoja.
    • Maksutapa — Määritä, käsitelläänkö tuotteiden maksuja, käyttäjän määrittämiä määriä vai mukautettuja lahjoituksia.
    • Korvaa Lähetä-painike PayPalilla — Valitse näytetäänkö Lähetä-painike manuaalista lomakkeen lähetystä varten.
    • Salli PayPal Credit — Valitse otetaanko PayPal-luotto käyttöön yhdysvaltalaisille asiakkaille.
    • Salli korttimaksut — Valitse otetaanko korttipohjaiset maksut käyttöön pelkän PayPalin sijaan.
PayPal Checkout integration with Jotform showing the Payment Settings panel

Lisäasetukset -kohdassa voit määrittää muutamia lisäasetuksia, joihin kuuluvat seuraavat:

• Ota käyttöön Elektronisches Lastschriftverfahren — ELV on sähköinen suoraveloitusmaksutapa Saksan pankeille.
  • PayPal Smart Buttons — Tämän vaihtoehdon avulla voit muuttaa PayPal-painikkeiden ulkoasua.
  • Näytä Pay Later Messaging — Pay Later on PayPalin lainaominaisuus asiakkailleen Australiassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.
Additional Gateway Settings of PayPal Checkout integration
  1. Jos olet valinnut Maksutavaksi Myy tuotteita, lisää tuotenimikkeet napsauttamalla Jatka-painiketta. Jos olet valinnut käyttäjän määrittämän summan tai lahjoitusten keräämisen, viimeistele integrointi napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Tutustu myös:

Huom:

• Rahoituslähteet, kuten PayPal-luotto ja korttimaksut, näytetään käyttäjille dynaamisesti sijainnin ja selaimen evästeiden perusteella.
  • Venmo näytetään automaattisesti vaatimukset täyttäville kuluttajille, eikä sitä voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Miten PayPal Checkout maksut toimivat?

Maksu hyväksytään ja suoritetaan vasta, kun lomake on lähetetty. Alla on esittelyjä maksunkulusta, kun maksat Paypal-luotto- tai pankki-/luottokortilla.

PayPal Checkout

Tästä esittelystä näet, että PayPal-luotto on saatavilla kassasivulla. PayPal-saldo näkyy myös kelvollisten käyttäjien lomakkeessa.

Debit/Luottokortti

Pankki- tai luottokorttimaksuissa on tärkeää muistaa, että PayPal-tiliin liitettyjä kortteja ei voi käyttää tämäntyyppisiin maksuihin.

Maksutiedot sisältävät tapahtumatunnuksen, tapahtumamaksun, maksajan sähköpostiosoitteen ja maksajan nimen lomakkeen lähetyssivulla ja ilmoitussähköpostiviesteissä.

Payment Information when the PayPal Checkout is submitted and received

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai palautetta, kerro siitä meille alla olevaan kommenttikenttään tai ota meihin yhteyttä avaamalla uuden tukipyynnön.