Preview Before Submit widget: Sub products with 0 quantity are not being hidden

  • Profile Image
    martinliu
    Asked on December 02, 2016 at 09:51 AM

    Hello,

     

    I work on the following form https://www.jotform.ca/form/61805317661253?preview=true At the end of the form, I used the Preview Before Submit Widget contents to get a summary of the form before submitting it.   I also created Create Sub-Products Based on a Product Option following the instructions here https://www.jotform.com/help/264-Create-Sub-Products-Based-on-a-Product-Option 

    Is there a way to configure the Widget to display only sub-products that have quantity different from 0? (the one I put in a red rectangle in my example).  To show all sub-products look even if the use didn't select them is a bit messy.

     

    Thanks,

    Martin

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on December 02, 2016 at 11:01 AM

    I was able to replicate the problem, it seems like the Preview Before Submit widget can't hide sub products with 0 quantity. The widget has the "Hide Empty Inputs" option, but it seems to only work on the main inputs. 

    Here's my sample form: https://form.jotform.com/63364723987974

    Here's a screencast that displays the problem: 

     

    Let me forward this to our developers to have it checked. Unfortunately, I cannot provide a time frame to when this will be fixed. 

  • Profile Image
    TitusNdoka
    Answered on February 01, 2017 at 04:07 AM

    Hello,

    This has been fixed. Please give the preview before submit widget a try and let us know how that goes. 

  • Profile Image
    martinliu
    Answered on February 06, 2017 at 04:52 PM

    Hi TitusNdoka,

     

    I still have the 0 quantity display error in the Preview before submit widget in my form: https://www.jotform.ca/form/61805317661253?preview=true

     

    Martin

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 06, 2017 at 08:35 PM

    Hello Martin,

    You're right and I was also able to reproduce the problem even on the form I've just created.

    I'll re-open the bug ticket so the widget team will further investigate this.

    Thanks