URGENT REQUEST: Upload error with form?

  • Profile Image
    chicorycottage
    Asked on January 01, 2017 at 07:31 PM

    About an hour ago - we started experiencing an upload error on our monthly intake form.  The first 5 days of the month are our busiest and it is crucial to our business that these forms work.  The form submission capability is fine unless they upload a file, which 99% of them do.  I tried cloning the form - same problem.  Regardless of the type of upload button - we get a server full error and it will not accept the submission or allow the upload.

    We need this fixed as soon as possible.  Please advise what the issue is.

    Robin Hall
    Chicory Cottage

  • Profile Image
    OWFI
    Answered on January 01, 2017 at 08:33 PM

    I'm having the same issue, and it's also crucial for us. I hope you get an answer soon.

  • Profile Image
    Ian
    Answered on January 01, 2017 at 09:56 PM

    I am sorry for the inconvenience caused to you. I could replicate the issue at my end. I  am forwarding this issue to our Developer Team for further investigation. You will hear from them soon

  • Profile Image
    chicorycottage
    Answered on January 01, 2017 at 10:00 PM

    It has been 2 hours - all I get is a copy/paste response? How much longer will it be before we receive a valid response or a solution to the problem?

    Our business cannot function without this form. I need to know if a substitute solution needs to be sought until this is fixed.  A canned response that you have offered everyone else with this exact issue is not very reassuring.  With so many having the same issues, it would seem to me that this would be a priority issue - holiday or not.

  • Profile Image
    Ian
    Answered on January 01, 2017 at 10:12 PM

    We are aware of the issue and our developer team is still investigating the issue.

    This issue has been set on high priority. Thanks for understanding.

     

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 01, 2017 at 10:26 PM

    Hello chicorycottage,

    I'm sorry for the trouble caused to you. 

    Our backend team has already resolved this issue. I did test your form with file upload and it was uploaded successfully. I would suggest you to please test your form again and get back to us if the issue persists.

    Thank you!

  • Profile Image
    OWFI
    Answered on January 01, 2017 at 10:31 PM

    Congratulations, ChicoryCottage! I hope it works for you. They're still working on mine, I think.