Docu-sign question

  • Profile Image
    janislea
    Asked on January 11, 2017 at 08:59 PM

    It keeps showing an error. 

    I have cloned and reauthenticated and it's still showing errors.

     

    There are two forms:

    https://form.jotform.com/63556520363152

     

    https://form.jotform.com/70067546918161

  • Profile Image
    Jim_R
    Answered on January 12, 2017 at 02:39 AM

    I checked both of the forms you mentioned and found out that:

    1. https://form.jotform.com/70067546918161

    This form has the Docusign widget added properly.

    2. https://form.jotform.com/63556520363152

    This form doesn't have one yet.

    Seeing that the widget worked with at least 1 of these 2 forms, we can safely deduce that the widget itself works properly. To fix it with the 2nd form above, try doing the following:

    1. ENSURE that your Docusign Plan supports their API feature. If you're not sure if your plan supports it, refer to the link below.

    Related page: https://www.docusign.com/products-and-pricing

    2. Once you're sure that your current Docusign Plan supports APIs, go to your Form Builder then do the following:

       2a. Logout of your Docusign Account from their website https://www.docusign.com/ This is to ensure you can re-login afterwards when trying to re-authenticate.

       2b. Go back to your FORM BUILDER > click the WAND icon > then click RE-AUTHENTICATE > login to your Docusign account on the popup window > and ENSURE you will re-click the UPDATE WIDGET button.

    If this doesn't fix the issue, please get back to us with a screenshot of the error you're referring to, here's how.