Lost ability to move text boxes to a new line

  • Profile Image
    Ibew191
    Asked on June 04, 2012 at 07:22 PM

    I have several text boxes that have been shrunk and merged with other lines. At some point I lost the right-click option to move them to a new line.

    Text boxes have been shrunk and expanded and shrunk moved around. I also tried a few templates, and previewed the form.

    I tried closing and reopening the form.

    TIA.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on June 04, 2012 at 07:48 PM

    Hi,

    This happen due to cache on the browser. At some point, these seems not to work anymore if editing of form by doing similar actions repeatedly.

    Please try to logout of the builder, clear your browser cache, and log in again.

    Then, from top to bottom fields try to expand each field again to bring them all to default alignment(which is expand). Then you may retry re-aligning them again to what you need.

    Please inform us if you require further assistance. Thanks.

  • Profile Image
    Ibew191
    Answered on June 04, 2012 at 08:11 PM

    That process let me reset a few of the controls but not all. (I'm using FireFox.) I tried Internet Explorer, too, since there wouldn't be any cache for the form, but no luck there either.

  • Profile Image
    abajan
    Answered on June 04, 2012 at 08:15 PM

    Would the info at the following link help in any way?

    How to clear your browser's cache

  • Profile Image
    Ibew191
    Answered on June 04, 2012 at 08:19 PM

    Thank you for your suggestion. I know how to clear a browser's cache. And, to be sure if the cache was still a problem, I specifically tried a browser I hadn't used for the form before. (Hence, no cache should exist for it, yes?)

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on June 04, 2012 at 08:54 PM

    Hi  Ibew191,

    I checked your form "Request for Manpower", and found all the fields to be all aligned (all expanded) when I preview it. http://www.jotform.us/form/21547671397160

    Please inform us if this is sorted out. Thanks.

  • Profile Image
    Ibew191
    Answered on June 05, 2012 at 08:44 AM

    ETA: I'll be rebooting shortly. Will clear cache again and will see if that makes a difference.

    Hm. And so it is when viewing the form, but not when editing. See this screenshot:

    Screenshot, editing form http://www.jotform.us/form/21547671397160

  • Profile Image
    nozzmoking
    Answered on June 05, 2012 at 08:51 AM

    @lbew191

    Don't know if this helps but I had a similar situation where some of the fields where showing under the text (only in Jotform). On selection, I found each field (in Preferences > Field Styles) was set to Auto. I changed this to Left and then the form displayed correctly in Jotform.