I can't log in for the last 3 days

  • Profile Image
    Crispin Hayes 
    Asked on January 27, 2017 at 05:49 AM

    Hi folks

    I've been trying to log in for the last 3 days and the system does not let me in. 

    I do the usual sign-in. On the old look screen.   It doesn't say anything is wrong or that there is an error with my login. 

    But then is comes up with the new look screen and says that I have no forms!

    I have several forms and they are still working.

    I'm guessing that this might be an upgrade issue with yourselves.  But I need access to my forms!  And I'm paying for the service. 

    please get back to me

    thanks

    Crispin Hayes

     

  • Profile Image
    amy
    Answered on January 27, 2017 at 07:39 AM

    Hi Chrispin,

    It looks like a browser and cache issue. Would you please clear your cache and try it again? 

    Also, please try it with different browsers. 

    If your problem persists, please let us know which browsers and operating system you use.

    We'll be waiting for your response.

    Thank you.

    Kindest Regards.

  • Profile Image
    Crispin Hayes 
    Answered on January 27, 2017 at 09:35 AM

    I'm using Firefox 45.4 which has worked well for months up until 3 days ago.  OS X 10.8.5

    I've  cleared the Cashed Web Content.

    Still the same issue.  

    Why does it go to the new look forms interface when I try to login ?  Is your upgrade part of the issue?

    thanks

    Crispin

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 27, 2017 at 11:04 AM

    Hello Crispin,

    I'm sorry for the trouble caused to you. 

    I do not think that has anything to do with version 4. t seems when you access version 4, you are already logged in to a guest account. Can you please ensure that you are logged in to your JotForm account by clicking on the "My Account" section of version 4. Please check the screenshot below:

     

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    plumpie
    Answered on January 30, 2017 at 07:54 AM

    I've tried on other browsers on my Mac, and on a Windows 7 machine with exactly the same results - not being logged in. 

    However - I have now got around the issue.  Previously, I was logging in at eu.jotform.com (which I have done for months successful until last Wednesday.)  
    I have now tried logging in at www.jotform.com - and I can successfully log in there.  So perhaps an issue with your EU server portal.

    Anyway, at least I now have access to my paid account again. 

    Crispin

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on January 30, 2017 at 08:59 AM

    Glad to know you were able to log in again. 

    Do note that you could always log-in through our www.jotform.com website and you will be automatically redirected to our EU site since you're on an EU zone. 

    If the problem comes up again, please let us know.