I'm having errors on my Stripe payment form

  • Profile Image
    nirvman
    Asked on January 28, 2017 at 06:39 AM

    I am still having errors!

     

    ...

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 28, 2017 at 08:33 AM

    Hello nirvman,

    I'm sorry for the trouble caused to you. 

    What error message are you getting when form is submitted? I did check your last edited form "Donation" and did not find any issue with that. It is correctly connected to your Stripe live account and you should not have any trouble.

    I would suggest you to please test your form again and get back to us if the issue persists. You may also like to share a screenshot of the error message and we will take a look. You may like to take a look at the following guide which should help you on how to upload image in forum post:  http://www.jotform.com/answers/277033

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    nirvman
    Answered on January 28, 2017 at 01:45 PM
    Here is the error
    ...
  • Profile Image
    nirvman
    Answered on January 28, 2017 at 01:45 PM
    I tried the form in test mode and in live and I get this same error every
    time. Please assist ASAP.
    ...
  • Profile Image
    Welvin
    Answered on January 28, 2017 at 04:30 PM

    Isn't this related to your first thread about the preview widget? 

    https://www.jotform.com/answers/1049113-Stripe-Payment-Error-upon-submission-when-using-Preview-Before-Submit-widget#2

    Let us know if not and please access this thread and use the image tool to upload the screenshot. You have to upload because this forum can't accept email attachments.