gallery link to jotform

  • Profile Image
    blueamigo
    Asked on June 11, 2012 at 10:45 AM

    I have a gallery which populates a jotform field via a hyperlink

    the jotform that it links to is randomly changing and loosing form fields

    for example image 03 goes to a jotform without a voucher code and image 08 goes to a jotform with a voucher code field but they are exactly the same links. Is something caching your end?

     

     

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 11, 2012 at 11:51 AM

    Hi,

    As I've checked your form and make some test I don't found any problem on it. However, I will clear your Form caches and it should be work fine now. If the said issue still persist, feel free to contact us again anytime.

    Thank you!

  • Profile Image
    blueamigo
    Answered on June 12, 2012 at 04:44 AM
    Hi

    The problem still persists
    You can see at http://form.jotformpro.com/form/21618068031952?image=02 there is no voucher code field.
    But at http://form.jotformpro.com/form/21618068031952?image=08 we can see the whole form.

    thanks

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on June 12, 2012 at 05:50 AM

    @blueamigo,

    I can see them fine here, both forms are completely the same. They do have voucher code field. If you can't view it on your side, try it with this URL:

    http://www.jotformpro.com/form/21618068031952?image=02

    http://www.jotformpro.com/form/21618068031952?image=08

    Let us know if the problem still persist on your side. Thank you.

  • Profile Image
    blueamigo
    Answered on June 12, 2012 at 09:02 AM
    The two links you sent me below worked o.k.
    But still having problems like conditions not working and form fields appearing and disappearing
    In the snap shot attached there is an empty field which says “click here to edit” but when you preview in jotform, it’s not there!
    Also you can see the next button when the condition is “ if voucher code is filled with X then show next button field”.

    Any Idea why this might be happening? I have even tested the links on other PC’s and still the same problem.

    Thanks

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on June 12, 2012 at 09:43 AM

    @blueamigo

    Change the form links embedded in your page

    from:

    http://form.jotformpro.com/form/21618068031952

    to:

    http://www.jotformpro.com/form/21618068031952

     

    Please do notify us if the solution above works or not.