Scrollbars have appeared on all embeded forms.

  • Profile Image
    magabriel
    Asked on February 20, 2017 at 10:00 PM
  • Profile Image
    Ian
    Answered on February 20, 2017 at 11:36 PM

    I could not replicate the issue at my end. This is what I see at my end

    Let us know if you are still facing the issue. Provide us with more specific information about the Browser on which you are facing the issue.

  • Profile Image
    magabriel
    Answered on February 21, 2017 at 12:13 AM

     

    This is on a mac at a different location. We are seeing this at multiple locations and on all browsers.

  • Profile Image
    magabriel
    Answered on February 21, 2017 at 12:39 AM

    Thanks for checking for me Ian. It definitely is an issue for all our embedded javascript forms. If I change any to the iframe version all looks fine, but we have too many forms to have to go through and find and update them all. There must be a recent change in the code on JotForms' side that is affecting these forms as we have not altered anything recently.

    Thanks!

  • Profile Image
    Ian
    Answered on February 21, 2017 at 02:10 AM

    After investigation the issue, it was found that iframe has 660 px width area but the form is 690 px wide.

    Setting form width to 660px or vice versa should fix it.

    There has been no change in the code and we also found by looking to the form revision history that you never changed the default width of the form, so the chances are probably you had more than 690 wide area in the page where you put your form before

    Hope this helps.

     

     

     

  • Profile Image
    oneminuteblues
    Answered on February 21, 2017 at 02:27 AM

    I have the same problem. Forms all have scroll bars "Out Of Nowhere" and we done use iFrames. The is terrible as we have a whole lot of pages that have been affected! You know the saying "If It Ain't Broke... Don't Fix It". We dislike the new 4.0 Interface... There was noting wrong with the way it was before!

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on February 21, 2017 at 02:38 AM

    @oneminuteblues,

    Sorry for the inconvenience this has caused you.

    I can see that you have opened another thread regarding to the issue. Please follow up your thread here: https://www.jotform.com/answers/1071713. My colleague has already raised this to our development team for further investigation. We will inform you in that thread if there are any updates.

    Regards

     

     

  • Profile Image
    magabriel
    Answered on February 21, 2017 at 06:25 PM

    @Ian - thanks, I see that JotForms has corrected the code that was causing the issue. All sorted!