Error "400 Bad Request" when we try to download uploaded files?

  • Profile Image
    jsfprograms
    Asked on March 01, 2017 at 12:18 PM

    Is anybody else having this problem?  When we try to access an uploaded file, we get essentially a text file with the following contents:

     <head><title>400 Bad Request</title></head>
    <body bgcolor="white">
    <center><h1>400 Bad Request</h1></center>
    <hr><center>cloudflare-nginx</center>
    </body>

     

    JotForm Support is telling me the file was not uploaded successfully but I believe this is related to the outage that occurred yesterday. 

     I really don't want to have to manually check 595 document links.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on March 01, 2017 at 02:15 PM

    Hello jsfprograms,

    There was some technical glitch yesterday with file uploads but this issue was resolved already. With form you are having this issue with?

    I did check your last edited form and the last submission was received on Feb 28, 2017 and the uploaded files appears to be fine. 

    I would suggest you to please let us know the file URL which is showing the 400 Bad request error and we will take a look. 

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    jsfprograms
    Answered on March 01, 2017 at 03:19 PM

    Form is https://form.jotform.com/63424474259158

    The submission from yesterday was JotForm support testing the upload.  However, upload is not an issue.  We are trying to get access to the documents that were uploaded a couple weeks ago.

     

    For a specific document example: https://www.jotform.com/uploads/jsfprograms/63424474259158/361967270542341733/Danziger Halperin project description.docx

     

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on March 01, 2017 at 05:11 PM

    @jsfprograms,

    Since we already attended in your other thread, regarding this problem, please refer to it for future updates so we avoid any confusion: https://www.jotform.com/answers/1078020

    Also, please open one thread per question so we can prioritize the problem properly.

    Thank you for your understanding.

     

  • Profile Image
    jsfprograms
    Answered on March 01, 2017 at 05:36 PM

    OK but I created this thread hoping to get information from other JotForm users.  I had received contradictory responses from JotForm support which caused concern. One response said it worked fine and another said the files were not uploaded correctly.  Neither of which I believed to be accurate.

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on March 01, 2017 at 08:43 PM

    Hi jsfprograms,

    A bug ticket has been escalated to our back-end team for fixing. Please follow up  your thread: https://www.jotform.com/answers/1078020. We will inform you in that thread once there are any updates for the said issue.

    Regards