Duplicate fields: Unable to duplicate the selected fields using Firefox browser with v4 builder

  • Profile Image
    gesturepoke
    Asked on March 23, 2017 at 06:15 PM
    Was this issue every solved? I've been running into the same problem. I can only duplicate one item at a time.
  • Profile Image
    Kiran
    Answered on March 23, 2017 at 06:20 PM

    I am able to duplicate multiple fields at a time without any issue. Please see the screencast below:

    Could you try again and let us know if you need any further assistance? We will be happy to assist. 

  • Profile Image
    gesturepoke
    Answered on March 24, 2017 at 12:42 PM

    When I select multiple fields and hit duplicate, it just deselects everything. I does this if I choose "top," "bottom," or "after field" - almost exactly the same issue in the question I originally replied to.  I've never even seen the prompt asking where the new fields should go. I made a screencast of my own to better show I'm referring to. I tried to embed the video like with your example, but I can't figure out how. So, here.

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on March 24, 2017 at 02:14 PM

    I have tried duplicating the fields as mentioned in the video provided and was able to duplicate them without any issue on your form. Please see the screencast below:

    However, the changes were reverted immediately since it is a live form. Could you try logging n to your account and see if duplicating the fields works properly on a different browser? 

    Please get back to us if you need any further assistance. We will be happy to help. 

     

  • Profile Image
    gesturepoke
    Answered on March 24, 2017 at 03:22 PM

    I usually use Firefox but tried it in Chrome and it worked. Is there any way to figure out why it's not working in Firefox, though? I'd rather not switch back and forth between browsers.

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on March 24, 2017 at 05:00 PM

    Yes. You are right. There seems to be an issue wth the duplicate feature to work in the Firefox browser. I am able to replicate the issue at my end using 52.0.1 version browser. Let me forward the issue to our backend team to take a look. Once we have any information in this regard, you'll be posted here.

    Thank you! 

  • Profile Image
    kaan
    Answered on March 28, 2017 at 02:39 AM

    Hello gesturepoke,

    We've recently pushed an update to fix this issue happening on Firefox browsers, could you please check if this issue still persists for you and let us know?

    Have a nice day.

  • Profile Image
    gesturepoke
    Answered on March 28, 2017 at 11:26 AM

    Hey, it looks like it's working! Thank you!

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on March 28, 2017 at 12:32 PM

    Thank you for the confirmation. Please do not hesitate to get back to us if you need any further assistance. We will be happy to help.

    Thank you for using JotForm!