Multiple attached files don't come through in form output

  • Profile Image
    waage
    Asked on July 17, 2012 at 05:48 PM

    I tried using the "multiple attachment" setting but I get the following output.

    ------------------------snip------------------------------------

    Problem:This is a test of the "Upload a File" option with multiple files.
    Attach: Add_INSTRUCTOR_COURSE_to_dropdown.jpg

    BethelYearbook.JPG

    --------------------------------snip--------------------------

    The form is "Clone of CLIC Problem Report"

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on July 17, 2012 at 06:37 PM

    Hi

    I just sent a test using FF and couldn't reproduce the error, can you please tell me if this happens in any browser in your side?

  • Profile Image
    Steve Waage
    Answered on July 17, 2012 at 07:20 PM

    I'm using Firefox.  I was sending to one of our Mailman lists clicstaff@lists.clic.edu ... let me set the form to send directly to my work gmail steve.waage@clic.edu ...

    Still doesn't work ... note that the attachments are not links just text.  The single file attachment does work but my users will want to attach multiple files.

    -----------------------------snip-------------------------

    clone testing
    steve.waage@clic.edu
    Login:  clone
    Module: Other
    Problem:There should be two files attached to this form.
    Attach: Steve_s_Ukulele.jpg
    WaageFamFB.png

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on July 17, 2012 at 07:22 PM

    Did you recieve the files I sent to you (wallpapers?)

  • Profile Image
    Steve Waage
    Answered on July 18, 2012 at 12:06 AM

    I didn't see another message from you.

    Steve

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on July 18, 2012 at 08:40 AM

    Steve,

    This happens because your notification email is switched to "Text Mode". I went ahead and switched it back to HTML. Kindly do a test submit on your form then let us know if the problem still persists.

    http://www.jotform.us/form/21987130200141

  • Profile Image
    waage
    Answered on July 18, 2012 at 10:38 AM

    Neil,

    The switch to html for notifications did the trick. 

    Thanks for your help!

    Steve

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on July 18, 2012 at 06:07 PM

    Way to go Neil !