What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Why are some of the question fields incorrect in the e-mailed submissions?

    Asked by blackhawkhomesmi on June 27, 2017 at 12:05 PM

    When I receive a form submission, I get a copy of the submission via e-mail. A few of the field titles are incorrect in the e-mail copy and do not match the actual question on the form (for example, one says "Click to edit..." in the email whereas the actual form says "Unit"). They are correct on the form itself and also correct when I view the submission on the JotForm site. I'm assuming the form submitter is also receiving the e-mail copy with some incorrect question labels. Is there some way to fix the e-mail copies so they display the correct question for each field? 

    I attached an example screenshot of an incorrect field in the email copy. 

    Thank you!

    Screenshot
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by aubreybourke on June 27, 2017 at 12:42 PM

    The copy of the submission you receive is sent from a email notification that you have set up. Now its clear that the notification is corrupt. So we need to generate a new notification.

    You can safely delete that notification first and create a new one. It will automatically setup the email to include all the fields on the form.

    Then you should receive email that is working:

  • Profile Image

    Answered by blackhawkhomesmi on June 27, 2017 at 12:51 PM

    I was able to edit the question titles through the email settings - didn't realize it was an issue with the auto response format. Thanks!