Why is my survey only displaying correctly on Macs and not on PCs

  • Profile Image
    SimonHarper
    Asked on August 08, 2012 at 12:24 PM

    Hi I've created a survey that I want to only email to my database.

     

    The embed code is http://form.jotformeu.com/form/22194406688360

     

    Sent to colleagues to test and it is displaying correctly for Mac users, but those on PCs aren't seeing the answer options when they click in to the survey to make a response (as per the screen shot). Answers are only visible until they select an option.

     

    All PC browsers in office are having the same issue, IE8, IE9 and Firefox.

     

    Thanks

     

    Simon Harper

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on August 08, 2012 at 12:40 PM

    Hi,

    Sorry for the inconvenience that may have caused. Regarding on this issue, are you referring on the Highlight Effect (Yellow background color effect on focused inputs)? If yes, just simply disable that effect by going to "Setup & Embed" tab and then Click "Field Style" tab under Preferences.

    Hope you find this helpful and If you need further assistance, feel free to contact us anytime.

    Thank you!

  • Profile Image
    SimonHarper
    Answered on August 08, 2012 at 01:14 PM

    That's fixed it!

    Thanks

    Simon

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on August 08, 2012 at 01:15 PM

    Good to hear that! If you need our assistance again, feel free to contact us anytime.

    Have a good day!