Page Break Isn't Working...

  • Profile Image
    structurefitness
    Asked on January 25, 2011 at 01:16 PM

    I have created a few forms using JotForm, but my latest form doesn't seem to be working properly. It just has a huge scrollbar on the side rather than splitting the form into multiple pages. The buttons are still there (Previous / Next), but it's not working the right way...

  • Profile Image
    leebug
    Answered on January 25, 2011 at 01:22 PM

    I am having the same problem... maybe it's something to do with the Jot form server? Mine worked great yesterday but my page breaks no longer work. 

  • Profile Image
    serkan
    Answered on January 25, 2011 at 01:58 PM

    Can you post the broken forms URL. We need to see the error.

  • Profile Image
    robertclark1
    Answered on January 25, 2011 at 02:18 PM

    Here is one form with borken page breaks -

    http://www.jotform.com/form/3351157460

  • Profile Image
    serkan
    Answered on January 25, 2011 at 02:56 PM

    I think it's fixed now. If you still have problems please let me know

  • Profile Image
    robertclark1
    Answered on January 25, 2011 at 03:02 PM

    No - just checked and its not.

    Here is the URL of the form installed on my website

    http://www.kitchendoorworkshop.co.uk/quote.html

     

    Thanks

  • Profile Image
    serkan
    Answered on January 25, 2011 at 03:06 PM

    @robertclark1 Which browser are you using? I've just tested and it works fine for me.

  • Profile Image
    robertclark1
    Answered on January 25, 2011 at 03:11 PM

    Thats really wierd - I just checked it in Firefox and IE and its not working in either....

  • Profile Image
    robertclark1
    Answered on January 25, 2011 at 03:13 PM

    In the Jotform Preview window it isnt working either (in Firefox)

  • Profile Image
    robertclark1
    Answered on January 25, 2011 at 03:15 PM

    Don't know what you did, but it is ok now

    Thanks very much

    Robert

  • Profile Image
    leebug
    Answered on January 25, 2011 at 03:21 PM

    Mine works now also. Whatever you did worked for me too. Thanks!

  • Profile Image
    serkan
    Answered on January 25, 2011 at 03:32 PM

    I'm glad it's fixed now. Sorry for any inconvenience.

  • Profile Image
    Bath_in_English
    Answered on September 04, 2013 at 07:07 PM
  • Profile Image
    Tasha
    Answered on September 04, 2013 at 08:51 PM

    @Bath_in_English

    You sent an empty post to this thread. If you have any questions or concerns please let us know by starting a new thread with a detailed description of what you would like us to assist you with.

    Thanks!