Feedback buttons are blank boxes in IE9

  • Profile Image
    bkonieczny
    Asked on August 28, 2012 at 03:51 PM

    My feedback buttons are not displaying properly in IE9 (they just show up as white boxes). I suspect this is a common problem. How do I fix it?

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on August 28, 2012 at 04:11 PM

    Hi,

    Sorry for the inconvenience that may have caused. Your form is working fine in my end upon checking using browser IE9. Please take a look screenshot here. Have you tried already deleting browser cache and cookies? If not, please give a try and do let us know if deleting browser cache and cookies solve the issue or not so we can further assist you and investigate the said issue.

    Thank you!

  • Profile Image
    gori-mathew
    Answered on August 28, 2012 at 04:30 PM
    This may be due to a conflicting codes within your website, try re-embedding your form using iframe code. Since form is called in iframe, it wont conflict anything on your page.

    Follow this guide: How to get your Form's Iframe Code

    Hope this helps. Let us know if the problem still persist after that. Thanks!

  • Profile Image
    bkonieczny
    Answered on August 28, 2012 at 04:31 PM

    I tried deleting the cookies and cache and still get the same result. I have replicated the problem on other computers running IE9 also.

  • Profile Image
    gori-mathew
    Answered on August 28, 2012 at 04:40 PM

    Please can you try using iframe Code as suggested by my response above.

    Follow this guide: How to get your Form's Iframe Code

  • Profile Image
    bkonieczny
    Answered on August 28, 2012 at 04:44 PM

    I tried using the i frame code, but it does not give me the nice look of a feedback button.

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on August 28, 2012 at 04:57 PM

    We are sorry for misunderstanding, you are right, iFrame option is not designed for Feedback buttons.

    Is there are any exact steps to reproduce the problem?

    I have checked your website though http://www.browserstack.com/ with IE9, and my computer with Windows 7 64 bit IE9, feedback buttons are fine from both places.