New updates do not appear while previewing form

  • Profile Image
    Genfin
    Asked on October 20, 2017 at 06:37 AM

    Hi, seeing the same issue and I have cleared cache. Is this a server issue?

    Which also makes me concerned on any issues on submission of forms.

  • Profile Image
    candy
    Answered on October 20, 2017 at 07:03 AM

    We're sorry for the inconvenience you have.

    Currently, we do not have a server issue as far as I check on my side.

    Could you please give us related form URL that you have this problem? So, that we can check and investigate the issue further.

    Thanks.

  • Profile Image
    Tangneytours
    Answered on October 20, 2017 at 07:21 AM

    we have the same issue....


    Please advise!

  • Profile Image
    Genfin
    Answered on October 20, 2017 at 07:26 AM
  • Profile Image
    Rose
    Answered on October 20, 2017 at 07:59 AM

    @genfin 

    your question was duplicated. We have already answered your concern in the following thread:

    www.jotform.com/answers/1278152

    Once the problem is fixed, you will be notified via that thread.

  • Profile Image
    Genfin
    Answered on October 24, 2017 at 02:36 AM

    Hi, this is happening yet again.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on October 24, 2017 at 04:09 AM

    I just cleared your form's cache, can you check again if the problem persists?

    Thanks.

  • Profile Image
    Dark
    Answered on October 24, 2017 at 05:30 AM

    Hi I am having the same issue.. it is not updating when I click preview. I have cleared my cache and it still does not work.

  • Profile Image
    Rose
    Answered on October 24, 2017 at 07:14 AM

    We are sorry for this inconvenience.

    The problem should be fixed now. Could you please check and let us know if the problem still persists on your side?

  • Profile Image
    Genfin
    Answered on October 24, 2017 at 08:47 AM

    All good thank you. This has happened a few times this last week or so. Is it something on your side our mine that I need to action?

    I have tried cache clearing both on forms and my browser.

  • Profile Image
    candy
    Answered on October 24, 2017 at 09:55 AM

    The problem was on our side and our DevOps team has fixed it. You do not need to action. 

    Thank you very much for reporting us this problem. It helped a lot. 


  • Profile Image
    Joshua23
    Answered on October 24, 2017 at 10:40 AM

    Hi I am having the same issue with my form not updating 


  • Profile Image
    david
    Answered on October 24, 2017 at 12:26 PM

    @Joshua23 This was fixed earlier but we are seeing more new reports that form updates are delayed.  I will forward this to our developers to have a look.  We will let you know as soon as we have any updates.

  • Profile Image
    michael.rowe
    Answered on October 24, 2017 at 12:52 PM

    I am also experiencing the same problem with the forms not updating with changes. The response headers are showing "x-cache: HIT". I have tried using the "Clear Cache" button in settings but this has not helped.

  • Profile Image
    david
    Answered on October 24, 2017 at 01:54 PM

    Can you confirm if this is still occurring?  Our developers flushed the caches on our end and forms should be showing current updates.

  • Profile Image
    michael.rowe
    Answered on October 24, 2017 at 02:40 PM

    It appears to be fixed, thanks.