Language selection on form does not appear on one of my forms

  • Profile Image
    shared.services
    Asked on November 21, 2017 at 09:40 AM

    Hi there

    I have a form that is clone of another.  Its main language is English and we added the French Canada language.

    The form does not show the language option on the form for the user of the form (like the other forms do.  I compared all settings and they are identical.

    Can someone help - the form is live and just doesn't work for the French at all.


    Thank you.


    Fiona

  • Profile Image
    david
    Answered on November 21, 2017 at 11:51 AM

    I tried cloning that form and indeed there does appear to be something bugged with the language selector.  However, when I clone this form there is no issue:

    http://www.jotform.ca/form/72566247648266

    Try using that form as the base instead.  It does look to be quite similar to the form causing trouble.

    If that is not an acceptable solution, let us know and we can forward this to our developers to have a look.  Though that would very likely take more time than simply modifying a copy of the working form.

  • Profile Image
    david
    Answered on November 21, 2017 at 11:51 AM

    I tried cloning that form and indeed there does appear to be something bugged with the language selector.  However, when I clone this form there is no issue:

    http://www.jotform.ca/form/72566247648266

    Try using that form as the base instead.  It does look to be quite similar to the form causing trouble.

    If that is not an acceptable solution, let us know and we can forward this to our developers to have a look.  Though that would very likely take more time than simply modifying a copy of the working form.