Why do my SSL form fields look like gibberish?

  • Profile Image
    Jan
    Answered on December 13, 2017 at 02:05 AM

    I checked your form and I can see that it is currently encrypted.

    You need to upload the encryption key in the Submissions page to decrypt the data. Once the submission is decrypted, you will be able to see the submissions properly.

    For more information about form encryption, please check this guide: https://www.jotform.com/help/344-Encrypted-Forms-and-How-to-Use-Them.

    Hope that helps. If you have any questions, let us know. Thank you.

  • Profile Image
    cwhalen355
    Answered on December 13, 2017 at 06:59 PM

    OK. I turned off the Encrypt Data Form under the Settings tab. When I turn on View Form, it still has all the gibberish in every field. Please help. 

  • Profile Image
    Jan
    Answered on December 13, 2017 at 08:40 PM

    Sorry for the confusion.

    If you turn off the Form Encryption, the new submissions will no longer be encrypted. However, the old submissions that were completed before when the form is encrypted will still be encrypted.

    Do you still have the Encryption Key? If yes, then you can enable the Form Encryption back and then go to the Submissions page. Upload the private key to decrypt the submissions. After that, capture or copy the necessary information that you need. When you are done, you need to turn off the Form Encryption again for the new submissions.

    Hope that helps. Thank you.

  • Profile Image
    cwhalen355
    Answered on December 14, 2017 at 10:43 PM
    This still happens when I after turn encryption off. I go back to the Build
    tab then slide the Preview Form slider in the top right hand corner to View
    the Form. The fields are then pre-populated.
    http://www.clipular.com/c/4805000693022720.png?k=kjmIDLgxmOhr1Ua1DIUJ3C76fCg
    Shows before I slide the Preview Form Slider
    http://www.clipular.com/c/6518637681967104.png?k=RG3h3Te40I0wHJ80XQi5kS4kInw
    Shows once I Slide the Preview Form slider in the top right hand side of
    the screen.
    ...
  • Profile Image
    Marvih
    Answered on December 15, 2017 at 12:48 AM

    I checked your form in preview mode and wasn't able to replicate the issue.

    151331673663.png

    I have cleared your form cache now, please check it again. If the issue is still present, kindly try clearing the cache of your web browser by following the link on this guide http://www.refreshyourcache.com/en/home/