Aweber integration: not adding submission data

  • Profile Image
    thelashpreneur
    Asked on January 01, 2018 at 05:54 PM

    Hi, we are testing a registration form for a launch we're doing in 2 days.  The Jotform is integrated with the list in Aweber we want these people added to.  However, when we tested it this afternoon, the test person received the Jotform email after registering, but the person was not added to the Aweber list and sent the automated email from there.

    Can you please help us figure out the integration issue?  Thank you!

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on January 01, 2018 at 08:05 PM

    Hello,

    Have you checked our complete guide on how to integrate Aweber to your form? If not, please try to remove the integration and re-integrate it again by following this guide: https://www.jotform.com/help/387-How-to-Integrate-JotForm-with-Aweber

    Let us know how it goes. Thank you.

  • Profile Image
    Cain_brian
    Answered on January 02, 2018 at 11:05 AM

    I'm having the same issue. I disconnected my aweber intergration and reconnected. Still not receiving Aweber leads in aweber. it was working, but then abruptly stopped. I noticed the Aweber integration form slightly changed over past couple days too. For instance, we never used to be able to add more custom fields other than name and email, and there was never a check mark box to re-add subscribers. Maybe it is currently being worked on?

    If so heads up would love a heads up. I have tons of Jotform applications that I have to reconnect the integration. every day it is not connected, I lose the ability to send out email broadcasts

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on January 02, 2018 at 11:59 AM

    Sorry for the inconvenience, kindly try clearing your form caches. Go to your myaccount/settings  scroll down until you find Form Caches and click it.




  • Profile Image
    Cain_brian
    Answered on January 03, 2018 at 09:04 AM

    Thank you Richie_P. still having the same issue. though. I disconnected the aweber integration. I cleared the cache on all the forms as stated above. Then tried reconnecting them on all the forms that I have. I was able to get "new leads" to import to the aweber list once it connected. but new form submissions don't automatically get added anymore. is there anything else I can do on my side to make sure it's working? it's pretty important to me.

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on January 03, 2018 at 10:24 AM

    I cloned your form and did a test submission. The form is integrated with aweber correctly.

    1514992676The Easiest Online Form Builde

    However, the submission does not get added to aweber

    1514992725User Control Panel - Chromium_


    I will have to escalate this issue to Level 2 support. They will investigate and post a response on this thread.

  • Profile Image
    Cain_brian
    Answered on January 03, 2018 at 10:54 AM

    Thank you aubreybourke. Correct, that is my EXACT issue. Thank you for confirming that it wasn't just me. wanting to ramp up submissions and have the gold account. just wanted to make sure everything is working 100% so it's not spinning wheels lol

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on January 03, 2018 at 11:44 AM

    The issue has been escalated by my colleague to our L2 and we will keep you posted once we receive an update from our development team.


  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on January 03, 2018 at 12:15 PM

    My name is Neil and I'm part of the development team. 

    We are terribly sorry for the delay, but this bug is now fixed. 

    Best,