New Form Layout (Update): Color theme is not working

  • Profile Image
    MIWgroup
    Asked on January 22, 2018 at 01:38 PM

    Hi, there,

    All of sudden, the color theme is not working.  Mine was lite green buttons on white background.  Now white text on light gray and there is no indication of button shape.

    Can't we fix it?

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on January 22, 2018 at 02:26 PM

    All of sudden, the color theme is not working.  Mine was lite green buttons on white background.  Now white text on light gray and there is no indication of button shape.

    That's because we have just implemented an update. We are committed to making improvements. And its supposed to look that way.  

    Can't we fix it?

    Its no longer possible to use the previous release. However, the new implementation has plenty of options to modify its appearance. 

    If you are unhappy with it please let us know how you would like it to work. We value feedback from our users. And will give all feedback consideration for future design efforts.

  • Profile Image
    bmolle
    Answered on January 22, 2018 at 02:40 PM

    Same issue for me.  The dots along the bottom telling which questions have been answer is no longer there, which disappoints me also.

  • Profile Image
    MIWgroup
    Answered on January 22, 2018 at 02:41 PM

    audreybourke,

    Thank you!

    I adjust it, but it doesn't reflect changes on the form. The bottom bar supposed be "GREEN" not light gray.  Can't read the white "Next" on light gray.

    Mine is very simple.  White background Black text, and green button, like used to be.

    1516650081Screenshot 2018-01-22 11.35.42

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on January 22, 2018 at 02:45 PM

    Seems to be working for me:

    1516650269Mitsuwa Torrance - Grocery Cle

    So I have cleared your forms cache. Please try again now.

  • Profile Image
    MIWgroup
    Answered on January 22, 2018 at 02:48 PM

    Header works fine but 1st question on, like the image that I posted still.

    1516650502Screenshot 2018-01-22 11.35.42

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on January 22, 2018 at 03:02 PM

    Works fine for me:

    1516651313Mitsuwa Torrance - Grocery Cle

    Can you try clearing your browser cache?

    And then try to reload the page couple times.

  • Profile Image
    MIWgroup
    Answered on January 22, 2018 at 03:07 PM

    audreybourke,

    I tried with other browser.  It is working now.

    Thank you very much for your efforts.

    1516651625Screenshot 2018-01-22 12.05.18

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on January 22, 2018 at 03:14 PM

    Very welcome.

    If you encounter any further issues please get back to us.