Setting on a configurable list widget seems to work in edit mode but not completely in preview mode

  • Profile Image
    JohnReaves
    Asked on February 10, 2018 at 02:26 PM

    Hi ...

    This setting on a configurable list widget seems to work in edit mode but not completely in preview mode. 

    Story : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    T&I : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    ACE : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    Qual : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0 

    Dep : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    Emp : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    EH&S : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    Int : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    Prof : dropdown : 1,2,3,4,5 : 0

    Thanks!

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on February 10, 2018 at 06:29 PM

    It will help if you can provide us more details as to what specifically the issue was. 

    I did made a test using a copy of your form. And in edit mode https://www.jotform.com/edit/3941143247125670548 I could not determine what is the issue was.

    1518305323zzz 2018-02-11 07.26.51.png


    Please provide more details and we will check on it again.

    Thanks.

  • Profile Image
    JohnReaves
    Answered on February 11, 2018 at 02:07 PM

    Hi ...

    It wasn't showing me that result when I hit preview while editing, although it is now.  I'm presuming there was some kind of lag or caching.

    Thanks very much, Jonathan!


  • Profile Image
    jonathan
    Answered on February 11, 2018 at 03:09 PM

    Thank you for taking the time updating us on the status and letting us know all is good now. Contact us anytime should you require assistance again.

    Cheers