Old Layout: Conditionally calculated values suddenly stopped working.

  • Profile Image
    VolleyballQLD
    Asked on February 13, 2018 at 08:23 PM

    My form has been working for the last 4 or so weeks with almost 200 submissions. 

    The form has a number of membership levels and depending on which one is ticked the membership fee is determined.  It worked fine up till the submission on 2018-02-13 19:17.  Then the next submission on 2018-02-13 19:59 had a zero fee.

    I have tested the form this morning (14th Feb Australian time) and all levels are returning zero. 

    I have disabled the form so people son't use it, but taken a clone to do some testing.  The conditions are still in place so I can't see what is wrong yet.

    Jill Kelly

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 13, 2018 at 10:36 PM

    I was able to replicate the issue and I can see some errors in the browser's web console, I have been trying to replicate the issue on a cloned form of yours, but I was unable to do it. 

    This thread will be forwarded to our second level support for further inspection by our developers. 

    We will keep you updated via this thread. 

  • Profile Image
    janberk
    Answered on February 14, 2018 at 02:24 AM

    Hi, thank you for informing us. This issue should be fixed now. If you have further issues please let us know.

  • Profile Image
    VolleyballQLD
    Answered on February 14, 2018 at 02:54 AM

    Thanks janberk,

    Seems ok at the moment.  I don't suppose you can let me in on what happened.

    Is there something I was doing which I should avoid?  Or should do a better way?

    Thanks again

    Jill Kelly

  • Profile Image
    janberk
    Answered on February 14, 2018 at 03:44 AM

    Sorry for not informing you properly. Everything was okay with your settings, I've not changed them. We had a bug in our backend and It's fixed now.