New Layout: Saved custom theme does not appear under the custom tab of the designer tool.

  • Profile Image
    prosignstudio
    Asked on February 27, 2018 at 01:19 PM

    I am recreating a form to use the new cards system this year.

    When I use the Form Designer, I can choose all sorts of custom color options, and they show up in the "BUILD" display (See screenshot). But it doesn't seem to show up anywhere in the THEMES area after I have named and saved it. And when I test out my form in action (Preview Form or Publish), it just reverts to the default white/gray colors.

    Any advice?

    Thanks!

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 27, 2018 at 02:39 PM

    I have checked your form and it has the upgraded colors, you may need to clear your forms cache in order to have the latest changes reflected, this guide will help you clearing  your forms cache: https://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-Your-Form-Cache 

    Regarding the custom theme, I have replicated the same, although the theme is saved it does not appear under the custom tab, I will forward this to our second level so our developers can have a look on this. 

    We will keep you updated via this thread.

  • Profile Image
    irem
    Answered on February 28, 2018 at 08:14 AM

    Hello,

    We are sorry for the inconvenience caused.

    I've checked your form and saved color themes. Everything seems fine now. Please check the screenshot of your color themes provided:

    1519823631Screen Shot 2018-02-28 at 10.3

    Also, when hovered, your saved theme titles will show up as an in the screenshot below:

    1519827099support.png

    Please check it and let me know if you need anything further.

    Thank you!