The page for our other user, rscrubb@njtic.com is showing up in a foreign language, probably Dutch.

  • Profile Image
    rmcorr
    Asked on March 01, 2018 at 09:27 AM
  • Profile Image
    Victoria_K
    Answered on March 01, 2018 at 10:32 AM

    I have checked the account settings for the user with email rscrubb@njtic.com and it's language is set to English.

    Can you please specify which page appears in dutch, so we could check closer?

  • Profile Image
    r. corr 
    Answered on March 01, 2018 at 10:39 AM

    The opening page was in the foreign language.  When Robin went to settings, the language setting showed "English" but all of the pages , including the labels on the setting page, were foreign, presumably Dutch.

    This is the page that was in a foreign language: she also lost the toolbar header on subsequent pages.

  • Profile Image
    Victoria_K
    Answered on March 01, 2018 at 10:57 AM

    I have logged into your colleagues account to check, but I could not replicate the issue. 

    I saw all pages in English. So, I can assume that the issue is browser or cache related. 

    Please try to clear caches and reload the browser. You ccan also try to log in from different browser or even different device. 

    Here is a guide that would help you to clear cache:

    Clear-Your-Browser's-Cache


    If the issue persists, please contact us again, so we could investigate further.

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on March 02, 2018 at 10:01 AM

    I checked all four forms in the rscrubb@njtic.com account. Unfortunately none of them are setup to display in a different language.

    Now, just looking at the screenshot you provided. I can see you are using Google Chrome with Google translate enabled. 

    15200028524i0rr.png

    Please try turning off translation for JotForm.

  • Profile Image
    rscrubb
    Answered on March 02, 2018 at 10:27 AM

    Good Morning,

    I have followed the instructions and still having the same problem.  reverts back to "DUTCH"


  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on March 02, 2018 at 10:35 AM

    Ok, lets try resetting your browser settings:

    Reset Chrome Settings

    And also clearing your cache and cookies:

    Clear Chrome Cache

    Then close your browser and open it again. Go to https://www.jotform.com and sign in.

    It will take you to your "My Forms" page. And hopefully all will be in English.