Translations: Some single-choice answers are not being translated

  • Profile Image
    Preisig88
    Asked on March 05, 2018 at 10:10 AM

    Hi,

    I have built a multilingual form: https://form.jotformeu.com/73312115397352

    Unfortunately, some single-choice answers are not being translated, even thoug the respective field translations have been set.

    Could you please have a look at this?

    Thanks,

    Philippe

  • Profile Image
    Victoria_K
    Answered on March 05, 2018 at 11:31 AM

    Hello Preisig88, 

    unfortunately, some fields can not be auto-translated. So, my recommendation is to check and to edit translations manually. I've recorded a short screencast that might be of help:

    1520267352screencast2.gif

    Hope this information helps! But, do not hesitate to get back if you need further assistance.

  • Profile Image
    Preisig88
    Answered on April 09, 2018 at 08:43 AM
    Hi,
    I am sorry for not having responded earlier to this message.
    All translations for form (https://eu.jotform.com/73312115397352) have been set manually but they do not appear on the frontend properly (see screenshots below).
    Could you please check that again an let me know how to proceed?
    Thanks,
    Philippe Preisig
    [cid:image005.jpg@01D3D00E.059BEA20] [cid:image006.jpg@01D3D00E.059BEA20]
    Von: JotForm [mailto:noreply@jotform.com]
    Gesendet: Montag, 5. März 2018 17:31
    An: Philippe Preisig
    Betreff: Re: Translation not working
    A new response has been received:
    /www.jotform.com>[JOTFORM]/www.jotform.com/>/www.jotform.com>
    Answered by Victoria_K
    Hello Preisig88,
    unfortunately, some fields can not be auto-translated. So, my recommendation is to check and to edit translations manually. I've recorded a short screencast that might be of help:
    [1520267352screencast2.gif]
    Hope this information helps! But, do not hesitate to get back if you need further assistance.
    View this thread on browser » Unsubscribe Thread
    1520267466
    ...
  • Profile Image
    gizem
    Answered on April 09, 2018 at 11:40 AM

    Hello Philippe,

    Sorry for the inconvenience caused. I am able to replicate the problem on my end, too. 

    I am escalating this issue to our development team. We will let you know, once the problem is resolved.

    Thank you for your understanding.