My conditional logic shows a MISSING FIELD error

  • Profile Image
    rickdavislegal
    Asked on March 09, 2018 at 02:43 AM

    I am having an issue trying to create conditions to show/hide a field.  Each time I set one up, I get the message that the field is missing.  (See screenshot).  

  • Profile Image
    Victoria_K
    Answered on March 09, 2018 at 07:58 AM

    Usually, we have a "MISSING FIELD" error in case when the field is deleted after the condition is set up. If you have created a new identic field afterwards, you would still receive that error, so condition needs to be adjusted also.

    Can you kindly share the URL of a form you refer to, so we could check it closer?


    We will wait for your reply in case you need more help.

  • Profile Image
    rickdavislegal
    Answered on March 09, 2018 at 11:00 AM

    Here is the URL - https://form.jotform.com/80095522584156

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on March 09, 2018 at 11:32 AM

    You have two conditions with missing fields. It's either delete them or re-configure by selecting the appropriate fields. 

  • Profile Image
    rickdavislegal
    Answered on March 09, 2018 at 11:34 AM

    I have tried that several times.  Did not work.  I have done conditional fields before so I know how to create them.  This is a glitch.  

  • Profile Image
    Victoria_K
    Answered on March 09, 2018 at 11:51 AM

    I have cloned your form for testing, but I was not able to reproduce the issue with the conditional statement:

    1520614139screencast2.gif

    The statement was not broken:

    1520614222screenshot.png

    You can clone my form back to adjust the conditional statement. Here it is:

    https://form.jotform.com/80674720783968


    Let us know if you need any other assistance with your JotForms.