Form: encrypted but won't submit

  • Profile Image
    melindabarber
    Asked on March 29, 2018 at 03:11 PM

    encrypted my form, but it is now stuck on "Please Wait" when I click Submit

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on March 29, 2018 at 03:14 PM

    May we have the Form ID, so that we can check it out?

    Cleared your form cache, let us know if the issue still remains.

  • Profile Image
    Melinda Barber
    Answered on March 30, 2018 at 09:59 AM

    This is still a problem.  The form is our Personal Insurance Questionnaire 

    https://form.jotform.com/71704486400149

  • Profile Image
    melindabarber
    Answered on March 30, 2018 at 10:11 AM

    The form is under schauergroupinc user ID, not melindabarber

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on March 30, 2018 at 10:15 AM

    I am testing your form and will get back to you on this soon.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on March 30, 2018 at 12:16 PM

    I'm sorry for the trouble caused to you. 

    I did test your form and I am able to replicate the issue you are having. I do not see any reason why we are unable to submit form. I cloned your form and tested it. I was able to submit form without any problem. 

    I would suggest you to please clone the following form and see if it works as expected:   https://form.jotform.com/80884091199973 The following guide should help you in form cloning:  https://www.jotform.com/help/42-How-to-Clone-an-Existing-Form-from-a-URL

    Hope this helps.

    Do get back to us if you have any questions.