My form works in chrome, opera, firefox, and on my android mobile browser, but wont work on Internet explorer...please help

  • Profile Image
    piattogrille
    Asked on February 20, 2011 at 04:58 PM

    Compatibility mode or not, explorer says a "script on this page is causing internet explorer to run slowly" would you like to stop running.   Yes or no, doesn't matter...take forever to load, then finally loads the script anyway.   it doesn't do that on any other platform.  I have this problem from multiple computers, in multiple locations...please help

     

    http://www.jotform.com/form/10504413452

     

    I also get a "stack overflow at line 0" error, after the form has eventually loaded.

     

  • Profile Image
    serkan
    Answered on February 21, 2011 at 02:40 AM

    This is a problem with conditions.

    You should simplify your conditions because they are trying to check every value of every field which puts browsers into a loop. When you have these kind of conditions your form tries to check every possible combination at the beggining to display correct output which makes some browsers unresponsive.

    We should optimize condition check scripts to prevent these kind of problems but until that time you should simplify your conditions and check for only needed fields.

    Thanks.

  • Profile Image
    serkan
    Answered on February 21, 2011 at 07:30 AM

    Ok. I think I've fixed this issue. Please clear your brwoser cache and try again. It should work fine now.

  • Profile Image
    piattogrille
    Answered on February 21, 2011 at 10:43 AM

    Thank you.  It works fine, now.