Weird error message intermittently appears while saving css changes...

  • Profile Image
    guest_23155462469054
    Asked on November 11, 2012 at 03:56 PM

    Anyone mind telling me why the error below is of use to me.
    '), (23145785019557, 1, 'emails', 'dirty', ''), (23145785019557, 1, 'emails', 'disabled', ''), (23145785019557, 1, 'emails', 'from', 'my.email@blah.com|The domain it's on, presumanbly'), (23145785019557, 1, 'emails', 'html', '1'), (23145785019557, 1, 'emails', 'name', 'Auto Responder 1'), (23145785019557, 1, 'emails', 'replyTo', 'none'), (23145785019557, 1, 'emails', 'subject', 'Auto Responder 1'), (23145785019557, 1, 'emails', 'to', 'default'), (23145785019557, 1, 'emails', 'type', 'autorespond'), (23145785019557, 0, '', 'defaultEmailAssigned', 'Yes'), (23145785019557, 0, '', 'hash', 'probably this number should also not be shown publicly'), (23145785019557, 0, '', 'id', '23145785019557'), (23145785019557, 0, '', 'stopHighlight', 'Yes')
    Error returned:Duplicate entry '23145785019557-0--styles' for key 'PRIMARY'
    it's allarming 1) That the error is produced and 2) That I certainly don't have the wherewithall to begin to decpiher it.

    Q: Is my life in danger? 
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on November 11, 2012 at 04:37 PM

    Hi,

    Can you provide us more clear details on what you wanted to do?

    From the look of it, there are injected code in the CSS box which are not actually valid CSS codes...

    Tell us what you wanted to modify in the AWK email enquiry form.

    Thanks.

  • Profile Image
    guest_23155462469054
    Answered on November 11, 2012 at 04:45 PM

    What makes you say the css is invalid, I mean what part precisely is invalid?

    I needed a css button with a gradient fill, and NO BORDER. There was a persistent 1 pixel border arround it that wouldn't go away.

    It turns out I had to do unusual things to get rid of it.

    Anyway, I now have the effect I want - invalid css or not.

    But I'm sure the error had nothing to do with the css. Can you confirm this?

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on November 11, 2012 at 05:00 PM

    Hi,

    My apology, I may have used a wrong choice of words in my inquiry.

    But I thought that in the image you provided, there must be something not right in the injected CSS codes on the left to produce the look of the form on the right side.

    This image:

    I could not know which form you are working this on. So, you must be right that it could not be about an invalid css code.

    Glad to know that you had sorted it out already though.

    Feel free to contact us again anytime should you have further inquiry.

    Thanks.

  • Profile Image
    guest_23155462469054
    Answered on November 11, 2012 at 05:30 PM

    I'm affraid you misuderstood.
    The blue image on the right is not the form I'm working on.
    It's the error pop-up message from which I copied the error content that you see in the 1st post.

    As you can see, that error message rendered incorrectly. Be that as it may, it's not my form and I'm sure the css isn't causing it. I regret not being able to send you one that renders correctly.

    Anyway, perhaps there were invalid rules but my initial enquiry relates to the error message itself. 

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on November 11, 2012 at 06:07 PM

    Hi there!

    Can you please provide us with the URL of the form so that we can test and try to reproduce the error.

    I understand exactly what you are talking about as I have had this happen to me.  I am not sure what caused it.  However, I would like to test in order to better doccument and submit it to our dev team.

    Thanks for bringing this to our attnetion!

  • Profile Image
    guest_23155462469054
    Answered on November 11, 2012 at 06:29 PM

    I cannot provide the url. 
    Can I drop the css into pastebin and provide a link? 

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on November 11, 2012 at 06:47 PM

    Hi there,

    The CSS is related to the form, so we would need to clone your form in order to test.

    Can I ask you to log into your account and please provide us the name of the form in question?

    I'll wait for your response.

  • Profile Image
    guest_23155462469054
    Answered on November 11, 2012 at 07:10 PM

    I'm Logged in.
    From name: "Clone of mimge". 

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on November 11, 2012 at 07:27 PM

    Unfortunately, I can not see your user name. 

    You are posting your comments as a guest.  Cna you please share with us your user name?

    We'll wait for your response!

  • Profile Image
    guest_23155462469054
    Answered on November 11, 2012 at 07:39 PM

    Sorry, username: slimflimzy

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on November 11, 2012 at 08:31 PM

    @slimflimzy

    Your form seems to be working fine. The error is probably caused by server glitch but nothing to worry about this. This won't affect your form on live view in any way.

    Can you recheck if the pop-up error still reoccurs, (it doesn't seem to happen again after testing on it)? Let us know so we can submit this issue to our dev team. Thank you!

  • Profile Image
    slimflimzy
    Answered on November 12, 2012 at 02:43 AM

    Thanks for speedy feedback and thorough follow-up.
    Will keep you posted.