What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    I think you have a bug - Edited forms not saving

    Asked by guyhearnepilkinton on November 29, 2012 at 08:42 PM

    Hi, I have noticed that edited forms are not saving for embedding unless you clone them.  Have you noticed this?

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by liyam on November 29, 2012 at 08:58 PM

    Hello.  Can you share with us the form you're working on and explain further with how it appears that it's not saving?

    Thanks.

  • Profile Image

    Answered by guest_23338642429053 on November 29, 2012 at 09:51 PM

    I have somewhat the same problem. I created a form, saved it, viewed the URL under a new tab, looks great....

    but then I made a few changes, saved again, preview shows the changes but clicking "open in new tab" still shows the original version :( 

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by idarktech on November 29, 2012 at 10:58 PM

    @guest_23338642429053

    That must be a cache problem on your end or a slight delay issue on Jotform's side. Please try clearing your browser's cache first and see if that fixes it, if not, change "form" to "www" on your form URL part. Example.

    From: http://form.jotform.com/form/11111111111

    To: http://www.jotform.com/form/11111111111

    Let us know if these doesn't help. Thanks!

  • Profile Image

    Answered by guest_23338642429053 on November 30, 2012 at 09:44 AM

    Sorry to hijack the original poster's question if the last response doesn't help him, but changing the URL to www solved the problem...thank you!