Edited Theme and Form, did not 'take'

  • Profile Image
    edreamdesigns
    Asked on November 30, 2012 at 12:50 PM

    I changed the color scheme on my form from dark background to white.  http://form.jotform.com/form/13005406154

    I 'saved', Preview shows the change.  Cut and pasted the above in both Google Chrome and Firefox, refreshed my cache and the change did not take.

    Actually, I deleted the plain text at the top of the form too and that's still there.

     

    Jotform has been much more difficult to work with since the upgrade for me.   I can't even work in it in Firefox anymore and forced to do it in Chrome.  I loved Jotform :(  many of my clients forms are done in it and needed to start a new one

     

    Thanks

    Liz

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on November 30, 2012 at 01:56 PM

    Hi there,

    We appreciate your patience. 

    Here is what I see when opening your form:

    It may have been due to a temporary delay in replication.

    Please let us know if there is an issue with what we are showing (image above)!

  • Profile Image
    edreamdesigns
    Answered on November 30, 2012 at 04:09 PM

    This is what I'm seeing in both Firefox and Google Chrome which was the old layout.  well shoot, can't upload an image to you and I don't have any place to host it.  Basically its one of your dark themes.

     

    I've cleared the cache a few times on both browsers.

     

    I do see the version you posted above in "Preview" mode when I am editing.

     

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on November 30, 2012 at 04:21 PM

    Hi there,

    You can try uploading to a site such as http://imageshack.us/

    Simply share the direct link of the image with us and we'll continue to troubleshoot for you.

  • Profile Image
    edreamdesigns
    Answered on November 30, 2012 at 04:31 PM

    Here you go. I forget Dropbox let's you share a URL  https://www.dropbox.com/s/ys79hi9e0ggzgyz/jotform.jpg

     

    This is what I see in Firefox and in Google Chrome.

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on November 30, 2012 at 04:49 PM

    Where do you see that dark form? Is this your old layout?

    I can see the same white background in both form editor and browser.

    Thank you.

  • Profile Image
    edreamdesigns
    Answered on November 30, 2012 at 08:20 PM

    Editor and Preview from editor I see the white like you show above.   When I to the form via the browsers it shows the dark layout which was the previous theme that I had on it.   I also noticed it does show where I had deleted the 'text' at the top of the form.

     

    I cleared out the cache on both browsers and still don't see the white, edited background versions.

     

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on November 30, 2012 at 08:37 PM

    Hi,

    Try changing "form" to "www" on your form URL, that should help. Example:

    FROM:

    http://form.jotform.com/form/111111111111

    TO:

    http://www.jotform.com/form/111111111111

    Let us know if this does't work for you. Thanks!