Adblock Plus and Privacy Badger are blocking forms

  • Profile Image
    bgoradia
    Asked on October 19, 2018 at 08:41 PM
    increasingly adblockers are blocking JotForm. This is frustrating my clients who think they are loosing leads as they getting more calls (which take longer to record the lead).

    Two which I know are blocking (as per complaints from my client) are: 

    1. Adblock Plus (https://adblockplus.org/)

    2. Privacy Badger (https://www.eff.org/privacybadger)

  • Profile Image
    arthurprc
    Answered on October 19, 2018 at 08:43 PM

    We'll further investigate it. Could you please specify the website embed method used in the forms that were blocked?

  • Profile Image
    bgoradia
    Answered on October 19, 2018 at 08:58 PM

    Thank you for your prompt response. It is iFrame embed. 

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 20, 2018 at 02:31 AM

    It seems like your clients have adjusted their Adblocker Plus settings. I personally used this extension, and I don't have any issues with it with Jotform. I haven't tried Privacy Badger, but I'll investigate further. I'll keep you posted. 

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 20, 2018 at 02:33 AM

    By the way, would you mind sharing us the Page URL here? That way, we can check the form directly on your website. 

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 20, 2018 at 02:41 AM

    I cannot replicate the problem with both Adblockers installed. I will have to inspect the website where the form is embedded before I can possibly create a ticket about this. Please share us the link. 

  • Profile Image
    bgoradia
    Answered on October 20, 2018 at 04:47 AM

    Hi, try this https://tinyurl.com/Adissue

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on October 20, 2018 at 11:32 AM

    I have tried installing both extensions for Chrome and tried submitting the form. I was able to submit it without any issue and the Thank you page is displayed normally.

    154004948520102018_201017.png

    Could you let us know if this is occurring with your PC or with with any other multiple users?