What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    email submissions not being received

    Asked by dainley on January 18, 2013 at 02:43 PM

    the TEST ones come through, but not the submitted form. 

    I'm using a URL - not embedded version. 

    Here is the URL: http://www.jotform.us/dainley/contactme 

    the email address is: daveainley@januscp.com   

    The TEST messages came through, but for some reason lag.. a rather long time (more than 20 mins) before reaching me. 

    Questions? please email me at daveainley@januscp.com  

     

    YOUR PRODUCT ROCKS!!!!!!! 

    thanks, 

    Dave 

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by EduardoMendez on January 18, 2013 at 02:47 PM

    Hi there, 

    I have checked and there seems to be no problems with that e-mail address.

    Not that if you use the test tool on the e-mail wizard, the messages will only be sent to the address associated to the account.

    If you wish to test other addresses, simply run a test submission.

    Also, here is a guide that may be of help:

    http://www.jotform.com/help/208-How-to-setup-email-alerts-to-prevent-emails-not-being-received-issues

    Please follow the instructions on that guide and let us know if you need further assistance!

  • Profile Image

    Answered by dainley on January 18, 2013 at 02:50 PM

    Yes.. the test tool works.  

    but I'm not receiving the alerts after I send a submission from the form. 

    oh! nevermind! it works now! 

    thanks!!!