Getting different info from notification

  • Profile Image
    ctphoto
    Asked on January 20, 2013 at 12:28 PM

    I have a notification set up to e-mail me the names of file(s) uploaded to my FTP. Sometimes it just shows the files names, sometimes it shows the whole path. I would prefer just the file name. I can only attach one screen shot to this post so I am posting the complete path version. Any way to fix this so it only sends me just the file name(s)?

  • Profile Image
    moonzkie
    Answered on January 20, 2013 at 02:56 PM

    Hi,

    Unfortunately, it is not possible to have the file name of the uploaded file instead of the file URL.

    Let us know if you have further questions or concerns. Thank you!

  • Profile Image
    ctphoto
    Answered on January 20, 2013 at 03:27 PM

    I do get it without the path from time to time, its inconsistent. Unfortunately I can't attach a screen shot of it to this reply.

  • Profile Image
    abajan
    Answered on January 20, 2013 at 03:59 PM

    @ctphoto

    Here's one way to attach screenshots to a reply. Incidentally, in the case of images, would this solution be of any help?

  • Profile Image
    ctphoto
    Answered on January 20, 2013 at 04:29 PM

    Here is what I get sometimes, with no path (I like it this way)

    http://stillrivereditions.com/Screen Shot 2013-01-20 at 12.22.52 PM.png

    Also I will looks into that image(s) in notification option.

  • Profile Image
    ctphoto
    Answered on January 20, 2013 at 06:26 PM

    Well I just figured something out. I tried adding the {IMG:uploadImage::200} after my upload file tag and now it is giving me the results I wanted, no long path name. It however does not create a thumbnail but I really do not care about that. This is the line I have in the notification, {youCan}{IMG:uploadImage::200} , "youCan" is my upload field.

    Notification e-mail body to me looks like this after uploading test files: perfect


    not_a_store.jpg
    our_cabin.jpg
    pricelist.pdf

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on January 20, 2013 at 08:39 PM

    @ctphoto

    I am very happy to see you were able to sort the issue out !