Form not loading on "US" domain www.jotform.us ME TOO

  • Profile Image
    twista123
    Asked on January 29, 2013 at 10:53 AM
  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on January 29, 2013 at 12:26 PM

    The problem has to do with the fact that we are currently having issues withCloudFare, our security layer provider,  in some regions. (especially in jotform.us domain ) So this domain has been disabled temporary until the problem is fixed.

    However, there is a workaround to solve the problem: Please loggin to www.jotform.com , then  clone your form(s),  and embed the cloned version(s) to your web page(s).

    Cloned and new forms will be served from a different domain , so they should  not be affected by the issue.

  • Profile Image
    twista123
    Answered on January 29, 2013 at 12:27 PM

    i tried that it didnt work i followed the steps exactly it still says jotform.us in the coding 

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on January 29, 2013 at 12:32 PM

    Ok, please manually change it to  jotform.com and that should solve the issue

  • Profile Image
    twista123
    Answered on January 29, 2013 at 12:41 PM

    the previews work now and the form is working for now how do i know the issue wont happen again

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on January 29, 2013 at 12:43 PM

    No, it should not happen again, that issue was only affecting forms being served on .us domain

  • Profile Image
    twista123
    Answered on January 29, 2013 at 04:13 PM
    form NOT WORKING AGAIN !!!!!!!!!!!!
  • Profile Image
    twista123
    Answered on January 29, 2013 at 04:18 PM

    i dont care if you can see my form on your end it doesnt work on my end in the USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on January 29, 2013 at 04:28 PM

    The problem is that you have not applied the change I adviced to you, I can see the form URL path is set to

    .us  domain  (  http://form.jotform.us/form/30234761101136  )


     

    Please change the form's URL to

    http://form.jotform.com/form/30234761101136

    in your webpage source code, and that should solve the issue


  • Profile Image
    twista123
    Answered on January 29, 2013 at 04:37 PM
    i changed it to ".com" it still doesnt work!!!!!
  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on January 29, 2013 at 04:56 PM
  • Profile Image
    twista123
    Answered on January 29, 2013 at 05:20 PM
    still didnt work...
  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on January 29, 2013 at 06:30 PM

    I have cleared the cache on our side and all the forms on your account seem to be working fine from our end.

    Are you still experiencing the problem?

  • Profile Image
    upjots
    Answered on January 29, 2013 at 07:00 PM

    I am having the same trouble. I cloned the my form and the direct link is http://form.jotform.us/form/30286987721161 and I get this message:

    Firefox can't establish a connection to the server at form.jotform.us.

    I changed the URL to http://form.jotform.com/form/30286987721161  and get the mesage:

    Invalid Form URL

    I noticed this problem yesterday and concerned about all the form I have embedded... Do I need to take them down?

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on January 29, 2013 at 08:11 PM

    @upjots

    Some AT&T users might be experiencing access problems to JotForm.Us based forms. The issue is related to our additional security layer - Cloudflare.

    I don't know if this is your case. At any rate. I have cleared your form's cache. Can you please clear your browser's cache in your side? Otherwise we would need to wait for an update on regards to this issue

  • Profile Image
    eee
    Answered on January 30, 2013 at 08:50 AM

    Hi,

    According to our Security layer provider, CloudFlare, problem is related with AT&T's DNS servers. If you're not using AT&T as an ISP, it still may affect your connection if your ISP is working with AT&T.

    We suggest you to use Global DNS servers (4.2.2.1 to 4.2.2.4), Google DNS Servers (8.8.4.4 and 8.8.8.8) or OpenDNS (208.67.222.222 and 208.67.220.220).

    @CloudFlare : Only issue we have seen with AT&T today is not actually with us (timing out well before it hits our network; appears to be a recursive DNS issue.

    Kindest Regards,

    Ertugrul.