Multiple Selection widget not showing results in report

  • Profile Image
    bigiadvantage
    Asked on April 03, 2019 at 08:16 AM

    Widget reports for one of the Multiple Selection questions (Select Other States Where You Are Willing to Teach:) but not the other (Select Course Names)? Not sure why. 

    I do see the results in the notification and auto-responder emails as well as the attached PDF. Just not showing in report. Need to have them show in report for our client.

    However, in the emails where the results are showing, it says "false", but shows the selections. Am I missing something in my widget properties?

    Thanks. 

    1554294668multi-selection-widget-email-n

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on April 03, 2019 at 10:10 AM

    To clarify, are you referring to the submission report or the the Form report?

    I have tested a cloned version of your form and I can't seem to replicate the issue at my end.

    Can you please try updating your widget

    and let us know if the issue still remains?

  • Profile Image
    bigiadvantage
    Answered on April 03, 2019 at 10:34 AM

    Updated widget, still nothing in report. Answers show in email notifications and form submissions in account--but not in Excel report. https://form.jotform.com/90626244675159

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on April 03, 2019 at 12:02 PM

    After further checking it seems that the submission is empty on the Multiple Selection widget field that is why it just returned a false answer.

    Preview from the submission page.

    Preview from the excel report

    Can you please test your form and input in your Multiple Selection widget and let us know if the issue still remains?

  • Profile Image
    bigiadvantage
    Answered on April 03, 2019 at 01:20 PM

    Thanks. The question that is not transferring input data is: "Select Course Name(s):" 

    The multiple select for for the question: "Select Other States Where You Are Willing to Teach:" is working and reporting to excel correctly.  

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on April 03, 2019 at 02:30 PM

    Thank you for clarifying, I have checked your excel report and the widget data is missing.

    I have tested my cloned form but I can't seem to replicate the issue at my end.

    Can you please try to create a new excel report and let us know if the issue still persists?

    Guide:https://www.jotform.com/help/101-How-to-Create-an-Excel-Report

    Looking forward for your response.